Opinie Podstawy uprawy V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 13 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. thistle20

thistle20 Baron forum

Tak zrobię bo mi brakuje ok. 250 wylotek >:(

Do jutra do 22 zdążysz ;)

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2025
    hiacynta, elamucha oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Zrobiłam cały
    szybko
    sklepik wykupiony
    cały i też szybko ;)xD

3. anna0089

anna0089 Książę forum

chyba nawaliłam , pewnie się zgapiłam i nie kupiłam żetonów w poprzedniej grze !i mimo że mam perły to nie mogę kupić pnącza. I co mimo że włożyłam tyle pracy nie będę mieć pnącza ??? To niesprawiedliwe - czy jest jakiś ratunek ?

bogusiak80 , uf bardzo dziękuję za podpowiedź :D

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2025
  4. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

W piątek będzie III i ostatnia część eventu Obozowy hultaj i tam zdobędziemy dopiero możliwość zakupu pnącza.

5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Spokojnie. Do końca eventu jeszcze mnóstwo czasu, odbierzesz sporo skrzyń z przynętami i pójdziesz na ryby. A tam na pewno wpadną perły (mino okrutnej losowości w łowieniu ryb). Tak więc luzik 8)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I po evencie:D Wszystko wykupione ze sklepiku i zostało 0 talarów, bo mam 60 kropek z 60 (tak powinno być!). Zostały jeszcze 434 torby farbera, 284 kenafy i 261 konewek.

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2025
  7. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Witam. Mam pytanie. Wygląda na to, że skończyłam event ,,Podstawy uprawy" ale jest cos nie tak. Przy zwierzątkach ,,kogut" i ,, myszka" na samym dole brak mi przy pomidorze jednej kropki zielonej. Nic nie mogę zrobić. Nie mogę tam postawić żadnego ze zwierzaków. Patrząc na rośliny też nie wyglądają jakby były do końca dojrzałe. Czy to jest jakiś problem techniczny? Chciałabym ukończyć chociaż raz ten event bo mam wolne od pracy. Proszę cos z tym zrobić bo czas nagli, a dziś juz koniec eventu.

krasnoludek10 lubi to.
  8. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

nic nie musisz robic wazne ze masz zolte pola wszystkie to skonczony ewen a na dole sa tak zawsze

krasnoludek10 lubi to.
  9. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Dziękuję za odpowiedź bo juz byłam w strachu, ze znowu nie zrobie do konca przez jakieś problemy techniczne ale jezeli kazdemu tak wyswietla i to jest koniec to ok.

krasnoludek10 lubi to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Robiąc wszystkie kropki w tym evencie, zapewniasz sobie automatyczną wygraną, bo cześć poziomów mistrzowskich wymaga 4 kropek, część 5:)

MOD_Ruda lubi to.
  11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.