Opinie Podstawy uprawy V

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Marion, Aug 13, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja mam pnącza skracające to wychodzi zbiór co 24h, weź będą chodliwe na GT (nagła wizyta, mistrz sekatora) ;)

2. karol540

karol540 Forum Pro

zrobię wypadajki i sianie tylko na farmie
    na pobudkę dam sp
    nie będę sial na bahamie postawie zagrody lub drzewa

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

żetony i itemy wykupione zostanie mi do wykupienia pnącze roślinę wysieję dzisiaj a później tylko wypadajki mi zostaną z jednego pola bo na drugim itemy stoją

Last edited: Aug 14, 2025
  4. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Myślisz, że te itemy będą możliwe do wysłania. Trochę mnie martwi, że mają +, bo czasami nawet po likwidacji + itemy są blokowane

hiacynta and krasnoludek10 like this.
  5. pbkl

pbkl Generał forum

Mam tak samo :)

6. MOD_Ruda

Z plusem + na pewno nie ale już bez plusa myślę, że może jednak będą możliwe do wysłania, ponieważ nie mają żadnego %.

7. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Event skończony.Bardzo fajny.Wylotki dopisały z Szarłatu i Kapusty.Powodzenia w zdobywaniu mistrzowskiego tytułu:)

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Po zastanowieniu-biorę jednak te itemy i co więcej na boczkach też :p

9. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Koniec , można robić coś innego :)

10. MOD_Ruda

Ja jeszcze robię event bo zabrakło mi GT na ostatni item i czerwony żeton ;) a dopiero dzisiaj mogłam powalczyć z wypadalcami do tego eventa 8)

11. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

U mnie też już po ewencie :)

12. bogusiania

bogusiania Weteran forum

[​IMG] [​IMG] U mnie na razie tyle. Jeszcze tylko 4-te zadania do zrobienia, trochę roślin do wysiania i uzbierania wypadajek. Dziś powinien być koniec eventu. Miłego początku weekendu dla wszystkich :)

13. karol540

karol540 Forum Pro

tak 4000 roślin i będzie dziś koniec eventu
    sianie nie jest tak upierdliwe ale czekanie aż skończy się czas
    niczym się tego nie da przyspieszyć
    milego cieplego dzionka wam życzę
    tym co kończą skończyli i jeszcze robią

14. memlak

memlak Wielki mistrz forum

I u mnie koniec tej gimnastyki ;)
    Sklep wyczyszczony ( szału ni mao_O) Itemy na pola, bardzo fajne i ogólnie z obu eventów jestem mega zadowolony:D ( aż tak mnie poniosło że szukałem dzisiaj tego obozowego hultajaxD:cry:) Powodzenia wszystkim:)

15. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie też koniec eventu, itemy z plusem wystawione. Ze sklepiku wykupiłam wszystko. Event był łatwy ale jak zwykle ukończenie ograniczały konewki

16. 22vader

22vader Forum Pro

Event skończony, wystawiłem 20 picollo i oto wynik: 4 kwieciste, 4 inwazje, 1 kijek, 1 źródło, 1 święto świateł, 2 chomicze; i teraz się zaczyna: 3 dyniowe (dotychczas przez 460 picollo miałem tylko 5 więc ten wynik jest wręcz nierealny), 2 cylindry, picollo nr 479 dało trzeciego florenowca,1 opryskiwacz (mój dwunasty). W KOŃCU mi dało coś konkretnego, w szoku jestem

17. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Trzy dyniowe z dwudziestu pikolaków? Mistrzostwo, jak dla mnie.xD
    Z moich ostatnio wyskakuje tańczący... tak, że ten... 8)
    Ja swój event jeszcze ciągnę. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim :)

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Strasznie po grudzie idzie ten event... O ile torby farmera dzisiaj wieczorem będę miał około 5 tysięcy, o tyle ten kenaf strasznie powoli przyrasta, więc chyba trzeba będzie niestety uszczuplić zapasy SP:cry: Dobrze przynajmniej, że jutro są obniżki, to na drugim evencie się zaoszczędzi:p;) Wylotki o dziwo wylatują spoko.

bogusiak80, hiacynta and bogusiania like this.
  19. MOD_Ruda

Tomek zerknij w skrzynki po SP, ja ostatnio pootwierałam troszkę skrzynek i wleciało sporo paszy 8)

20. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

chętnie przygarnę Twoje itemy ;)

Thread Status:
Not open for further replies.