Opinie Podstawy uprawy 2019

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pamiętam z poprzedniej edycji, że to takie proste nie było, myliły nam się te kropki.:pxD

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a to nie było tak, że trzeba było robić zwierzaki jakoś na przemian budzić itd? bo jak da się sama owcę to rewelacja :)

chyba że już mylę z opowieściami z zagrody ;) za dużo tego ostatnio i już mi się merda w głowie

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Miałam się właśnie pytać, czy można tylko jednego zwierzaka zrobić, a resztę olać.
    Skoro tak, to owcę ogarnę i to by było na tyle.
    Zmęczona jestem ciągłymi eventami, lecę po najmniejszej linii oporu.

4. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Z tego co pamiętam nie trzeba było na zmianę, mogłaś jedno nudzić do znudzenia :) Zapomniałam dodać, że robię oczywiście :)

5. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Nie będę oryginalna twierdząc,że za dużo jest eventów,za często.....itd.Pozostaje wybór,czy ciągle i ciągle zmagamy się z eventami,czy robimy coś innego typu:misje,zapasy......Generalnie każdy ma wolny wybór,ale.....czy tak to powinno wyglądać?
    W temacie tego eventu...coś posieję długorosnącego i zobaczę jutro.Dzisiaj jestem zdecydowanie na "nie".

6. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Roslinka rosnie 7h, w miedzyczasie zdazysz przeczytac wiele stron, wiele ksiazek przez czas trwania eventu ;) Nawet jesli podlejesz woda.

Mozna robic tylko jedno zwierze. Takze zmusmy sie wszyscy i chociaz ta owce zrobmy, warto :)

7. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

czy ktoś wie, ile będzie rosła upiorna kapusta z samą wodą?

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to jak nie trzeba robić wszystkiego to zgarniam tylko owcę... a potem drzewa na farmę i to 20h 8) za to pomęczę pełnię bo mam jeszcze sporo misji do zakończenia.

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

tym razem nie marudzę i robię :p Po przekroczeniu magicznego "200 lvl-a "na farmie,nabrałam apetytu na dalsze a 40 % PD piechotą po farmie nie lata...

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Oczywiście, że jeśli ktoś zechce może wyszkolić jednego zwierzaka do eksperckiego poziomu, a pozostałe zostawić jako niedouczone biedactwa... Wolna wola :D

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No właśnie,czy na pewno można robić tylko jedno?Nie że usypiają,czy coś?

12. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Usypiają, ale możesz budzić tego zwierzaka, który Ci się podoba/chcesz :)

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dziękuję za wyjaśnienia.Skoro można tylko owce oblecieć,to jednak warto zrobić.Niewiele pracy,a wzmocnienie pd się zawsze przyda.

14. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Po przeczytaniu poradnika stwierdziłam, że nie robię, ale po przeczytaniu wszystkich powyższych wypowiedzi już nie wiem czy robić czy nie. Pewnie coś skubnę, ale nastawiam się na dokończenie upiornej misji w spółdzielni i podgonienie innych siewnych bo jeszcze trochę ich zostało.

15. frixi77

frixi77 Ambasador forum

hmmm ale z tego co pamietam nie mozna zrobic 1 zwierzaka bo jedno sie uczy a drugie chyba czeka ...czy sie myle ?? wiec trzeba robic wszystkie :) jesli nie to byloby super :)

Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 marca 2019
  16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

frixi77, niedługo będziesz miała okazję do naocznego przekonania się :D

17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

5:36 z wodą a 5:02 z wodą, nawozem i runą (bez runy 5:19)

18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    ewent ciekawy, tylko czy zwierzaki beda nas sluchacxD, okaze sie jak zaczniemy, moze z wypadajkami nie bedzie klopotu, wydaje mi sie, ze bedzie fajnusia zabawa;)
    Pozdrawiam, milego dzionka, usmiechu i slonka;)

19. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry :)
    Miałam nie robić, bo upiorne misje u mnie w lesie.
    No, ale pełnia jest co miesiąc a event na tych poletkach tak rzadko, że... misje muszą poczekać.
    Zresztą upiornymi itemami też nie pogardzę, bo upiorny ogród ozdobny ma jeszcze wolne miejsca ;)
    Pnącze kusi. Ulepszenie fabryki kusi. Imprezowe wejściówki i super pasza też kuszą. No, wszystko kusi :)
    Te badyle też nie są wymagane aż w takiej terrorystycznej ilości, jak ostatnio bywało.
    Robię, a co mi tam :)

20. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Ale tylko jedna roslinka eventowa jest do siania na polach pelni- do tego mozna ja zastapic super pasza, zeby budzic zwierzaka. Reszta na normalnej farmie- takze na robienie mrocznych misji tez bedzie czas i miejsce. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.