Opinie Podstawy uprawy 2019

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewanta

ewanta Komandor forum

u mnie niedouczony jeszcze świetlik- brakuje 137 konewek. jakoś marnie mi te wypadajki lecą, może dlatego że nie zbieram o czasie :p
    skupiłam się bardziej na pełni
    najważniejsze że pnącze jest i itemy udoskonalone na maksa :)

2. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Hejka wszystkim. Event skończony już wcześniej, ale nadmiar wszystkiego używałem do dalszego stawiania kropeczek u zwierzaków ;). Pozostałym walczącym życzę ukończenia eventu na wymaganym poziomie. Pozdro :D

gosiagosia60 i robins71 lubią to.
  3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Chyba nie uda mi się skończyć evntu przez wypadajki brakuje mi jeszcze 29 sztuki oby wypadło w co wątpię :( Jeśli ma ktoś jeszcze wolne prezenty to poproszę o wypadajki z góry dziękuję

4. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Wszystkie zwierzaki są mistrzami,część dostało dodatkowe kropki. :music::inlove::D

frixi77 i robins71 lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moje piękne paskudy też wszystkie osiągnęły poziom Mistrza, czyli okazało się, że na luzie całkiem nieźle poszło to szkolenie a konewki wypadały u mnie teraz nawet z sałaty ;)

Podobają mi się moi Mistrzowie xD

sz.png

6. frixi77

frixi77 Ambasador forum

No widzisz jadwiga ja mam zastawione cale pole i z bonusami zbieram dzien w dzien ok 23/28 miliony/nów PD zalezy jak odpala mi sie pnacza ...oczywiscie kwestią umowną jest to czy chcesz eliksir czy wypadajke ,po to sa sowy... wiekszosc graczy jednak uwaza ze eliksir jest cenniejszy i go wysyla ... rozsmieszylo mnie tylko to ze z gory zostalo zalozone ze gracze nie wysylajacy wypadajki tylko eliksir nie koncza lub nie robia eventow hehe :p ...oczywiscie kazdy robi jak uwaza i co mu odpowiada ... moj sasiad poprosil wczoraj wyjatkowo o konewke i taki prezent otrzymal :) ...Rozmawiajcie ludki to nic nie kosztuje ani nie boli :) :) Miłego dnia zycze

oczywiscie evencik skonczony wszytkie zwierzaki wyszkolone mistrzowsko ...bez wypadajek od sasiadów :) :) :) ktore zostaly jeszcze w zapasie ok 300 szt .....aaaaaa i bez zadngo bonusu z kola !!!!

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękujemy za wszystkie opinie i w związku z tym, że czas eventu minął temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.