Opinie Podstawy uprawy 2019

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Generał forum

A tak właściwie to po co szkolisz świetlika?;)Owcę masz wyszkoloną już? A elfa?I dlaczego nie zużywasz batoników na bieżąco? A psianka już od dawna, można było mieć jej sporo już... A potem będziesz narzekać że nie zdobyłeś pnącza:music::pJa robię tylko owcę i elfa, bo dają najwięcej. Trochę wypadajek i jeden zbiór eventówki pozostał... Owca i elf po 3 szkoleniach są...

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2019
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

"Wędrujące" pnącza dawno temu zostały zgłoszone.
    Jest gdzieś wątek w "pytaniach", tylko nie pamiętam: czy w ogólnych, czy w technicznych.
    Jak widzę nic w tej sprawie nie zrobiono>:(.
    Moja gałązka też już działa i na razie nie hasa po pnączu. (tfu...tfu..).
    Owca na wybiegu, na tapecie kot.
    Jutro świetlik, pojutrze błotniak.
    W niedzielę po północy (poniedziałek) koniec:).
    Dodatkowych kropek nie robię.
    Zawsze to jeden dzień więcej na przygotowanie badyla do dzięcioła, którego misję odblokuję w środę (207 lvl :D).

3. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

jak już masz kursor myszki, tak jak pisała Zosia -> #168, to ja zrobiłam to w ten sposób, że najechałam kursorem na zwierzaka, następnie przytrzymałam palcem, aż "załadowało się takie kółeczko" i wtedy już trzymasz zwierzaka (cały czas trzymasz na nim palec). teraz możesz go przesunąć na pole i puścić

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

<ciach>

Moja owieczka czeka na ostatni transport konewek.

Offtop usunęłam
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2019
  5. .ania79.

.ania79. Czeladnik forum

Purpurowe oko gdzie je kupić

krasnoludek10 i Mikasek- lubią to.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Owca wyszkolona już wczoraj

Elfowi brakuje jednego szkolenia z przycinania, gdyż niepotrzebnie najpierw zrobiłam dwa szkolenia 1 i 3 zwierzakowi. :(

7. kamciakom

kamciakom Czeladnik forum

mam pytanie- jak można zdobyć drzewo rozżarzony buk
    dziekuje za odpowiedz wynika z tego ,że to drzewo można było zdobyć tylko w misji księżycowe dreszcze której ja nie robiłam

8. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

tego nie kupisz. Musisz popatrzeć na mroczne misje z drzewami w nagrodach

9. zagma

zagma Chodząca legenda forum

U mnie ten rząd w wykazie wszystkich chmurek jest na pierwszym miejscu:

<ciach>

Offtop usunęłam
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2019
  10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Posty traktujące o funkcjonowaniu Cudownego pnącza edytowałam usuwając offtop. Do dyskusji na ten temat zapraszam do wątku >>Cudowne pnącze<<. Tutaj już zbyt duży misz-masz się zrobił...

Moje eventowe pnącze też już wisi, owieczkowy item w pełni ulepszony stoi w ogrodzie. Obecnie koci elf się szkoli, problemów w jego trenowaniu nie stwierdzam :D Wyszkolę wszystkie zwierzaki, bo jednak chcę mieć wszystkie itemy z kompletem ulepszeń. Zrobię trochę dodatkowych kursów, ale tylko na psiance i konewkach. Dodatkowe nagrody za budzenie są warte 2 szt. SP, ale raczej nie będzie mi się chciało siać tej upiornej kapusty ekstra...

Podrzucam link do zestawienia drzew ze strefy Pełni Księżyca >>KLIK<<. Znajdziecie w nim informację o możliwych sposobach zdobycia tych drzew. Na przyszłość zapraszam do działu Pomoc >>Pytania ogólne<<. Inaczej Wasze pytania mogą zostać przeoczone.

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam:)

pnącze odpalone,owca zombie i koci elf siedzą juz na wybiegu dla zwierzaków :inlove:,upiorny świetlik na 3 poziomie i czekam na rosline + wypadalce aby skonczyc,a błotny potwór na pierwszym,moze i jego uda sie ulepszyc do 4 poziomu ;),w sumie to co chciałam to juz mam a teraz powoli do przodu :D

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

panoramaogrodnicza, Twój post przywróciłam. Faktycznie, to jedno małe zdanie o owieczce gdzieś mi umknęło...:p,
    zagma, ... post przywróciłam, offtop usunęłam...
    Wasze posty dotyczące moderowania usunęłam. Proszę o trzymanie się tematyki wątku.

13. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

A ja chciałabym wszystko :) Moje zwierzaki wszystkie na drugim poziomie, teraz tylko siać kapuchę i zbierać konewki ...

14. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

15. robins71

robins71 Stary wyjadacz

a u mnie sprawy mają się tak

i jutro będzie koniec:)

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No ja też do tego szacownego grona należę i też robię - bo jak nie babcie, to kto tak radę da :p:DxD
    - trzeba i obudzić tych ...milusińskich - i pokazać jak konewkę trzymać, gdzie nasionko wetknąć by wyrosło, którą gałązkę przyciąć - jak się nie pokaże to się nie naumieją :);)
    - owieczka i elfik już w ostatniej klasie, bystrzachy:inlove:
    a ten mój ulubiony w drugiej pozostał, bo faktycznie nie ma co się z nim śpieszyć - ale nie śpi i cały czas się uśmiecha :DxD:cry:
    - konewek w porannej dostawie trochę mało było, no ale do wieczora coś tam jeszcze wyleci (może):music:

17. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

stoję, niestety brak wypadajek
    Kalinamala Masz rację, nie ma to jak babcie :inlove:

18. jacekf

jacekf Komandor forum

dzis wieczorem ulepsze owca na maxa, kotek tez bedzie na max. te 2 pozostale sa na 2 poziomie wykonania. wazne ze bedzie pnacze i te 2 lepsze itemki a reszte i tak zrobie i to bez bonusow z kola..............................:cry: tylko raz dostalem
    plus 1 z plonow z pola.........:cry:

19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Melduję, że koci elf nie wytrzymał i widząc zombiaka na mistrzowskim piedestale, też dołączył do szacownego grona.xD Reszta dziwadeł trenuje dzielnie i jest już na półmetku czwartego poziomu. Czekamy na kolejne kapuściane żniwa i dostawę świeżych konewek do ogrodniczego. xD

Ani jeden maniuni, maniusienieczki bonusik się nie trafił.-.- Ani jeden. :cry: .To tak ku pokrzepieniu serc...:)

20. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Zostało mi do uzbierania wypadalców dla paskudy błotnego. Reszta zrobiona. Szybko bardzo, bo pomógł bonus z koła. Miły event :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.