Opinie Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 9 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Event zakończony dzisiaj po 13-tej. Troszkę spinki było z wypadajkami, ale posadzenie goździków jak zawsze nie zawiodło. Bardzo podobał mi się pomysł i zagonienie owieczek do roboty. :)

2. annka2005

annka2005 Forumowy żółtodziób

:inlove:Dzięki za pomoc, bez Was by mi się nie udało, jesteście niezawodni:). Dziękuje jeszcze raz Wszystkim pomagającym.

Bronek82 lubi to.
  3. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Niestety, ne udało mi się skończyć eventu. Byłam na wyjeździe poza zasięgiem internetu. Wróciłam dzisiaj o 15.00, zabrakło 19 wapieni przy 3 polach pełnych goździków. Niestety nie dałam rady ich zdjąć. Tam gdzie byłam zasięg jest baaaaardzo chimeryczny. To są dosłownie momenty kiedy się pojawi i zaraz znika. A tak nawiasem to twórcy chyba złośliwie to zrobili, że event kończą w niedzielę i to we wczesnych godz. popołudniowych. Nie można było zakończyć go późnym wieczorem? Marne szanse dla wyjeżdżających weekendowiczów. Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 18 września 2016
    elwira17 lubi to.
  4. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witajcie pozdrawiam niedzielnie. :)
    Niestety nie udało mi się zakończyć...evenciku..ale jeszcze niejeden przed nami. :p
    Szkoda że nadmiar u innych Farmerów nie można wymienić ...na coś innego i już
    byłoby lżej. :p

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły- usunęłam.

6. tojesta

tojesta Czeladnik forum

taki fajny evencik i nie zdążyłam zrobić :cry:

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 312 wapieni w stodole zostało :D

gadek lubi to.
  8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Niestety nie udało się skończyć eventu zabrakło kamieni ale mimo to udało się zebrać trzy itemy dziękuję mojej Mentorce przez duże M (Zagmie) i gronu dobrych duszyczek wypadajkowych.

zagma, Marrylan oraz gadek lubią to.
  9. gadek

gadek Fanatyk forum

A moje zwierzaki i drzewka na baha tyle zostawiły[​IMG] ,jak bym wiedziała,że tak dobrze polecą to bym nie siała gozdzików:)

10. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

U mnie tylko 279 w nadmiarze. Do tej pory tylko jeden event robiłem z kasztankiem, reszta bez.,

Alicjanastka lubi to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja już nie sieje goździkow :p

gadek i Alicjanastka lubią to.
  12. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

Zakończyłem ewent dzisiaj rano, ale musiałem włączyć kasztana, gdyż jeszcze rano brakowało mi 90 kamieni.Dziwne bo dopiero trzy ostatnie ewenty, sprawiły mi kłopoty, ze względu na wypadajki. Przedtem takich problemów nie miałem. Pewnie został przykręcony kurek z wypadajkami, bo innego wytłumaczenia nie znajduję...
    No ale się udało uruchomić pnącze, więc nie będę marudzić (do czegoś w końcu są te "wspomagacze")....

13. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Też ewent ukończony w całości, pomimo czasu oczekiwania na wypadajki do ostatniej prawie chwili (dzisiaj przed południem), chociaż łapka swędziała by użyć kasztanka (oj, swędziała i to mocno). Ale się udało bez straty SN..... :)

Ostatnie edytowanie: 18 września 2016
    Pracuś57, Alicjanastka oraz Peonia lubią to.
  14. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

Ewent skończony w sobotę, na stanie pozostało 284 szt.:) wypadajki leciały rewelacyjnie po skończeniu

Alicjanastka lubi to.
  15. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Mi się aż tyle nie nazbierało, ale na koniec leciały super. Tylko sorki nie umiem tego zdjęcia zrobić żeby pozbyć się tego białego.

gadek, Nutka oraz Anetta41 lubią to.
  16. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja jestem zawiedziona...od soboty wieczora nie miałam internetu, wczoraj tak samo... dziś wchodze na farmę to nie dość że nie mogłam skończyć eventu to jeszcze same chwaściory.... :cry: chyba na dobitkę

Alicjanastka lubi to.
  17. milqin

milqin Aktywny autor

Wpadajek mi zostało, na koniec miałam problem z ilością roślin ;) Nie przemyślałam eventu :p

18. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Chciałabym wszystkim serdecznie podziękować za pomoc. Event skończony :))

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event zakończył się kilka dni temu, dziękujemy za opinie. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.