Opinie Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 9 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asia

asia Aktywny autor

a jednak się udało! ba, jeszcze nie wszystko zebrałam, a już jestem na plus z kamieniami O-O... nie poddawajcie się! wczoraj byłam pewna, że nie skończę!

2. spinka

spinka Młodszy ekspert

cześć wszystkim, a mnie brakuje 15 sztuk do końca, jeśli ktoś chętny,to bardzo proszę :) spinka888

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:D Zielska mi zabrakło-musiałam na SP z SN18 pól postawić-o 14-tej się event kończy czy o 13-tej??? Bo mi zegar 4 godziny pokazuje...-.- To nie zdążę zebrać...-.-

-katie1234- lubi to.
  4. poni5858

poni5858 Forumowy żółtodziób

Słabo wypadają zostało 142

5. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

Wyleciały brakujące wapienie i udało się ufffff :)pnącze odpalone :)

asia1106, bari06 oraz -katie1234- lubią to.
  6. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Gosia ja byłbym chętny na ten item, dla żony ,jej się nie uda go zdobyć.mi się jakos udało ,dziś rano wypadły ostatnie kamyki . pnącze odpalone.

gosiagosia60 lubi to.
  7. gosiagosia60

Jak go zdobędę :D Chyba się uda,do 14-tej event powinien być-przypomnij się na GT-zarezerwuję dla Ciebie

-katie1234- lubi to.
  8. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Ok.
    A wypadajki jak teraz nie potrzebne to wypadają, 17 na + ,wyskakują z owsa i nawet 1 z pola marchewki.

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak naprawdę,to jest jeden zbiór goździków,nie wspominając już,że z kasztankiem,to jest do zebrania w 5 sekund.

10. asia

asia Aktywny autor

wypadają! mnie też nawet 1 z marchwi! od ponad godziny od ukończenia eventu mam 46 ponad stan! wczoraj wieczorem brakowało mi ok 150! NIE PODDAWAJCIE SIE!!

Bronek82 lubi to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

12. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

CUD SIĘ STAŁ ! :D

Udało mi się dokończyć event - dosłownie rzutem na taśmę.
    Walka się opłacała :D

Dziękuję wszystkim za wsparcie, a sąsiadom i innym farmerom za przesyłanie wypadajek :D

Pozdrawiam Farmerską Brać ! :D

13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Uff , udało się z porannego zbioru wyleciało 135 wapieni i Egipt zbudowany :inlove:. Nie musiałam więc odpalać kasztanka :D. Nie pamiętam kiedy tak późno kończyłam ewent ;).

jacekf i Nutka lubią to.
  14. gosiagosia60

Ateno-do której trwa event?Zegar u mnie 3 godziny pokazuje...

15. remek63

remek63 Okazjonalny autor

Gratuluję wszystkim, szczęśliwym. U mnie brak 55 sztuk aby skończyć Rzym. Troszkę tracę nadzieję :(

16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

pokazuje 3 a potem będzie minuty pokazywać ;)
    do 14:00

gosiagosia60 i eliza9070 lubią to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event kończy się o 14-tej, a dokładny czas jest widoczny po najechaniu kursorem:

czas.jpg

eliza9070 i gosiagosia60 lubią to.
  18. gosiagosia60

Dzięki :)

19. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Super event. Ładnie SG wleciały. I ten i poprzedni event podbudował mi budżet :D brakuje 34 wapieni ale na spokojnie za 2 h goździki zbieram więc wypadną :)

Peonia, Anetta41 oraz Bronek82 lubią to.
  20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

item z górki na pazurki mogę wymienić za coś fajnego ivencik skończony wapni na plusie 433

LadyBird80, seler70 oraz foczunia84 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.