Opinie Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 9 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie jeszcze 24 wapienie.Za 2 godziny zbieram goździki,więc to będzie koniec.Udało się bez kasztanka :)

2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

u mnie jeszcze 45 wypadajek i będzie koniec.:):):). Niby prosty a jednak trudny ewent:p:p:p

3. agaven

agaven Forumowy żółtodziób

Jak wy to robice.. Ja przeważnie mam za mało wypadajek :(

oset53, kybek93 oraz niebo016 lubią to.
  4. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Brakuje mi 390 wapieni. Nie mam szans na skończenie, kasztanka nie mam...
    Może podczas gt uda się zdobyć brakujący item :oops:

oset53 i kybek93 lubią to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tym razem robię bardzo oszczędnie - bez kasztanka i bardzo skromną ilością Sn ,tylko na rozsiew.Potem eventówka przez 2 dni,a następnie na zmianę róże i goździki.Owszem,długo schodzi,ale na spokojnie do zrobienia.

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event skończony można odpocząć

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratulacje ! :D
    Brakuje mi 49 kamieni do skończenia ewentu .
    Myślę , że rano wpadną i też będę się cieszyć .:)

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Doczłapałam się wreszcie do końca.

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

już wiem, że jutro odpalę pnącze, zostały dwa zadania ze średniowiecza i jakieś 1600 sztuk badyla. następny zbiór rano i odpalamy

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Uff, pot z czoła otarłam. :) Skończyłam podróż w czasie, 42 godziny przed końcem. :D

11. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Mnie już wkurzają te wypadajki w każdym evencie ,gdyby nie one każdy by spokojnie siał ,zbierał i oddawał ,a tak to hamuje i denerwuje.A do końca brakuje mi 100 głazów.

tosia, kybek93 oraz niki1990 lubią to.
  12. dorriss

dorriss Okazjonalny autor

Jeszcze tylko 9 wapieni i event przejdzie do historii :)

ankak106, tosia oraz kybek93 lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Koniec:) A już myślałam, że będę czekać do jutra na ostatnie kamyczkixD Jednak wypadło tyle potrzebowałam, a nawet 1 został na plusie:) Z moich podliczanek wyszło, że dostałam w nagrodach 1,5 mln PD i 3,7 mln SG. Całkiem nieźle, jak na tak prosty event:)
    Świń nie miałam do oddania, tylko 2 x 31 krów i 2 x 15 koni.

14. annka2005

annka2005 Forumowy żółtodziób

wypadajki to masakra jakaś, brakuje 300 szt. raczej wątpie w swoje możliwości z ukończeniem evenciku

kybek93 lubi to.
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja zebrałam,wrzuciłam:D
    roślinki mam już nadmiar,brakuje mi 95 wapieni,jeszcze o godz. 23.30 zbieram melona na wyspie..................
    na noc posiałam goździki,jak mnie nie zawiodą,to jutro koło południa event przejdzie do historii...............

16. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Właśnie ukończyłam ewent.
    Do przejścia na 100 level jeszcze brakuje 11,2 mln PD

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak to wyglądało u mnie
    evencik skończyłam, aż się zdziwiłam :)
    nie siałam goździkow.....ani nic aż tak dlugorosnącego, najdluzej chyba orzech laskowy :p
    siałam czego mialam w stodle najmniej i wypadajki powoli leciały i się udalo szybko skonczyc :)

18. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze 12 wypadajek będzie koniec ewentu czyli ranoxDxDxDxDxD

19. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Event skończony, ale itemy na pnączu ustawię za 2 godziny, bo dwa za tyle mają zbiór w OO :D Farma powoli wraca do normalności, na chwilę, w końcu we wtorek hodowlany xDxD:cry:Też się zdziwiłem, a jak zaczynałem, to myślałem, że skończę w niedzielę rano - tak na styk ;) A tu proszę, niespodzianka :D

20. boza62

boza62 Czeladnik forum

Witam,skad wziąć grzyby? I dlaczego nie mam nowego ewentu? Może mam za niski poziom?

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.