Opinie Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 9 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no pojechałam ja się nie nadaje do takich na trenowanie cierpliwości i terror badyl non stop
    ja sobie machnęłam kilka razy goździkami z kasztankiem - a co tam, mam po to by używać
    sn mi się zwróci a spokój bezcenny

na szczęście po 192 oddanych świnkach zażądali 31 krów potem rybki bobry i dziś rano 7 pawi i koniec
    sadzę z powrotem las tropikalny bo wykarczowałam
    pnącze jest ale itemy na ogrodzie :)

warto było nie straciłam a zarobiłam
    ale i tak z tego eventu to świnie zapamiętam xD a nie budowle.
    Plan wykonany - chciałam skończyć przed startem nowego z farmą powróconą do normalności
    choć nie wiem czy to wciąż wszystko Normalne jest xD

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bo mają najdłuższy czas wzrostu ;)
    u mnie 360 wapieni brak. posiałam kurki więc mam spokój do popołudnia, a na bahamie aloes stał w kolejce do siania ;)
    zaraz jeszcze drzewka na obrzeżach mi dojdą to coś wypadnie :)
    czekam z cierepliwością na ten drugi event i 2 banany i odblokuje tukany :)

3. tosia

tosia Nadzorca forum

Bry:)
    Rzym ukończony, Egipt prawie i Średniowiecze w połowie:)eventówka wysiana w całości, czekam na wypadajki:)brak wapienia 435 sztuk:)może dziś uda sie Egipt skończyć a w sobotę Średniowiecze;)sporo wpadło PD i SG, coś kasy wydałam ale i tak na razie na plus wychodzę:)

4. 11eveline

11eveline Książę forum

Do końca brakuje 410 wapieni. Oj! jakoś ciężko to idzie. ;)

Renia1920 i xBabciaEwa lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam budowlańców !
    Średniowiecze skończyłam , Egipt ostatnie zadanie do zrobienia , a Rzym czeka , jeszcze poczeka , bo kamieni brak . :(
    Uzbieram , do końca na spokojnie dam radę . Miłego dnia . xD

6. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

To ja aż się boję zaczynać bo zwierzaków mam mało :) planowałam wysiać eventówkę do końca ale chyba się wezmę za te budowle jeszcze ze dwa siewy i będzie komplet badyla oczywiście z racji takiej że nie rujnowałam farmy :)

tosia i AnnDżelina lubią to.
  7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

właśnie dlatego popędziłam bo źle zaczęłam jak zobaczyłam zwierzaki to uciekłam do Rzymu i potem do Egiptu bo nie byłam pewna czy będę robić całość a zwierzaków też mam mało skupiłam się wiec na priorytetach
    jakby nie było losowości to byłoby zupełnie inaczej a że nie wiedziałam co dalej zażądają nie chciałam czekać do końca zakładając że może coś tam dohoduję lub dosieję
    ale pocieszę Cię chyba tylko ja trafiłam takie ilości do oddania w większości przypadków nie ma tragedii z tego co widać na forum. Najwięcej jednorazowo wołają krów 31 i świń 48 wyższe zwierzaki w znacznie mniejszych ilościach

Nie wiem czy to tak ustawione że te co żądają pierwsze tych wychodzi nam potem najwięcej do oddania u mnie świnie były od startu fundamentów

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie taka sytuacja:
    jeszcze 320 wapieni :)

9. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

Witam wszystkich graczy,jeżeli chodzi o mnie to Egipt i Średniowiecze ukończone,zaczęłam Rzym,ale brak kamlotów. Gratki dla tych co już skończyli,miłego dnia.

tosia lubi to.
  10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

nie kupuję koszyczków,nie uzywam kasztanka do zwykłych eventów,wypadajki lecą u mnie zawsze w nadmiarze.
    Teraz juz tylko mi brakuje do pnącza ostatnie zadanie,rano po zbiorach miałam wszystkiego 858,mysle ze dzisiaj skoncze.
    Mam 99 poziom,ale z wypadajkami nie mam klopotu juz od dawna,na szczescie.Bo jak czytam duzo osob ma z tym problem.
    Ale to moze dlatego ze moge czesciej dogladac farme,a duzo osob uczy sie i pracuje

moni15382 i tosia lubią to.
  11. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Chyba mam jakiś lepszy serwer, bo ze zwierząt to musiałem oddać po razie 31 krów i 15 koni, a reszta to 7-8 jakichś bobrów/strusi/pawi :D A, raz jeszcze ryby były w większej ilości.
    Budynek nr 1: rozgrzebane, pierwsze zadanie zrobione, reszta czeka na wapień, eventówka rośnie
    Budynek nr 2: ukończony :D
    Budynek nr 3: ostatnie zadanie i pnącze moje.

Event bardzo fajny, nagrody godne, zarówno PD, jak i SG :D

tosia, Renia1920 oraz AnnDżelina lubią to.
  12. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

jak ktos ma duzo wapienia I niewie co z nim zrobic to chetnie przyjme...

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przecież nie wysyła się w swoich wapieni,tylko te w ramach prezentów.Ilość ich jest stała,a nie że ktoś ma "za dużo".

Jestem w połowie ostatniej budowli.Nadal bez kasztanka :) Na spokojnie skończę.Roślinki od wczoraj w komplecie.

14. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Brakuje mi 1 wapień ,a roślinek będę musiała dosiać na jedne łące,bo mi niewiele zabraknie za 20 minut zbieram eventówke na 1 łące zasieję jeszcze eventówki,a na reszcie już coś innego. Event skończę przed 18 był by wcześniej skończony,ale nie chciałam ścinać drzew na leśnej polanie i w lesie tropikalnym.

tosia i foczunia84 lubią to.
  15. problem0

problem0 Czeladnik forum

NIe wiem jak Wy to robicie, ale u mnie jak zwykle braki w wypadajkach. Masakra, ale tym razem nie zamierzam dokupować

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak jak było pisane już z tysiąc razy.
    1.dobry start,czyli np goździki
    2.uszlachetnione rośliny
    3.w dzień evetówka,na noc długorosnące
    Ot,cała tajemnica/

17. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, niedługo to do zadań będzie potrzebne 10tyś wypadajek i to najlepiej w 48h, robię zadanie ale i tak wiem że nie skończę, jestem na drugiej budowie na 9 etapie. Do skończenia jeszcze cała trzecia a tu tylko 73h zostało. SN brak >:(

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tym razem sn użyłam tylko do rozsiewu.Na spokojnie da się skończyć.I to bez siedzenia na famie,bo na różach i goździkach.

gadek i tosia lubią to.
  19. Noelland

Noelland Okazjonalny autor

u mnie też problemy z wypadajkami, czyli nic się nie zmienia xD z eventówki wypada może 5 czasami 7 jak dobrze pójdzie.. :(

20. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.