Opinie Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 9 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Ten wapień mnie denerwuje -.- bo nie wypada go za dużo, roślinki w komplecie ;)

tosia, bari06 oraz asia1106 lubią to.
  2. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Wapienia faktycznie nie wypada za dużo. Posiałam goździki. Mam nadzeje ze coś z nich wyjdzie ciekawego !

tosia i bari06 lubią to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jeszcze 440 :p
    wypada przyzwoicie....sieję to czego mam mało o różnych czasach wzrostu, na noc zasiałam żonkil i melona... zdążą wypaść przed końcem ;)

tosia i bari06 lubią to.
  4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Wapienia nie może wypadać za dużo, bo jego pokłady na Jurze Krakowsko - Częstochowskiej nie są przecież nieograniczone.... Poza tym Jura by nam zginęła ;);) A co do postępu - u mnie stan 10-6-8, ale po wieczornych zbiorach (za 10 min) coś pewnie jeszcze dojdzie. Walczmy dalej, ale pamiętajmy o Jurze :)

tosia, bari06, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jeszcze 490 wypadajek.
    Nie wiem czy śmiać się....czy..
    I jeszcze ta Jura Krakowsko- Częstochowska....
    Czekam do rana, może i nad moją farmą słonko zaświeci :)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam eventówkę,posiałam na noc goździki na wypadajki:D
    kurka............do jednej części trzeciego zadania zabrakło mi...............4 wapienie..................
    no cóż...........musi poczekać do rana..............

tosia i gadek lubią to.
  7. 11eveline

11eveline Książę forum

Zrobiłam tylko Rzym, brakuje wypadajek. A roślinki dzisiaj skończę. ;)

tosia i bari06 lubią to.
  8. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

kiepsko z wypadajkami przez nie znowu pewnie nieukoncze.

tosia i bari06 lubią to.
  9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja to naprawdę się napodróżuję w tym evencie
    za nerwowa jestem xDposzłam na targ z krowami- wróciłam ze świniami
    a że wzięłam zbyt hurtowo połowę zostawiłam w średniowieczu a drugą połowę zaprowadziłam z powrotem na targ
    z targu poszłam na pole nakarmić świnki swoje xD
    rano kończę te wędrówki :D
    nie dla mnie losowe nerwówki.

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

udławiłam się kawą i oplułam monitor:oops:;):p
    mi brakuje jeszcze (o ile dobrze policzyłam):
    3268 trzciny
    260 wapienia

11. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

nie wiem jak to robią co niektórzy...mi brak ponad 500 wapienia, z siewem bez problemu

tosia, bari06 oraz oset53 lubią to.
  12. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

czekam na zbiór gożdzików, moze wpadnie co więcej wapienia...trochę marnie leci, ale może dziś ukończę jedną budowe, bo przecież jeszcze dwie mam rozgrzebane :)

tosia, bari06 oraz oset53 lubią to.
  13. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Ostatni zasiew terror-badyla zrobiony, teraz tylko będę siała uszlachetnione roślinki
    na wypadajki. Powodzenia mozolnie zbierającym kamyczki i dobrego dnia:inlove:

14. visa77

visa77 Komandor forum

Jak dobrze pójdzie to dzisiaj uzbieram roślinki i muszę siać długorosnące bo z wapieniem jestem daleko w tyle, brakuje 500szt:(

15. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

eventówkę skompletowałam wczoraj
    teraz polowanie na wapienie, dobrze lecą z drzew owocowych - tych najzwyklejszych owocowych :p

16. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja też powinnam dziś wysiać badyla do końca i wezmę się za wypadajki bo braki są duuuuże...a owce w pocie czoła pracują i biedne przerwy nie mają... :)

tosia, bari06 oraz visa77 lubią to.
  17. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No to pojechałaś Andzi :) hahhaa no ja nawet nie zaczęłam eventówkę sadzę wapieni brakuje mi hmmm 600 :D kurczaczki chyba muszę kasztanka odpalić... zobaczymy

gadek, tosia, bari06 i dalsza osoba lubią to.
  18. magros

magros Nadzorca forum

event fajny 1 caly 2-9 3-9 brak kamienia 290 posiana cebulka lece do pracy wroce to bedzie juz bahama do zrobienia

tosia lubi to.
  19. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) u mnie trzcina już u mnie w komplecie , Średniowiecze odkryte, Rzym i Egipt w połowie. Zatrzymały mnie wypadajki :wuerg:
    U mnie z wypadajkami zawsze problem , taką mam farmę , wiec chyba kasztanek będzie musiał zadziałać . :D
    Powodzenia wszystkim życzę w zbieraniu wapienia:).

Nutka i tosia lubią to.
  20. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Brakuje mi 445 kamyków...tak to jest jak się porządnie nie przygotowuje do eventu...ale do końca dużo czasu, na pewno wypadną, bo tym razem nie chcę odpalać kasztanka:)

gadek i tosia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.