podnoszenie itemków

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Menasa, 24 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Menasa

Menasa Forum Pro

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Próbowałaś może odinstalować i ponownie zainstalować wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<< ?

Sprawdzałaś jak to wygląda na innych przeglądarkach ? O jakich itemach piszesz ?

3. Menasa

Menasa Forum Pro

Tak, odinstalowałam adobe i zainstalowałam najnowszego.
    O wszystkich itemkach stojących na mojej farmie.
    Używam tylko firefoxa. Mam jeszcze internet explorer, ale tam nic mi nie działa.
    Wyczyściłam też historię i ciasteczka.

4. SMOD_Atena

A używasz oczywiście tego narzędzia wielofunkcyjnego ?

Pytam o to bo napisałaś że klikasz na itemek, a żeby przenieść czy usunąć nie wystarczy kliknąć, trzeba do tego użyć odpowiedniego narzędzia.

5. Menasa

Menasa Forum Pro

Teraz mnie wmurowało w fotel. Nie nie używam. Zawsze kilakałm na itemek i pojawiało się pytanie czy chce usunąć. Ale to też było jakiś czas temu. Dziekuję bardzo.
    Najprostszy sposób, a ja reorganizację komputera robię. :oops:

6. SMOD_Atena

Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze. Cieszę się, że odkryłyśmy przyczynę problemu.

Czy teraz wszystko już działa tak jak powinno czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Menasa

Menasa Forum Pro

To wszystko co chciałam wiedzieć. Dziękuję za pomoc.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro to wszystko, to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.