podlewanie wodą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ma-ter, 28 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ma-ter

ma-ter Komandor forum

czy ktoś zwraca uwagę na ilość wody użytej do podlewania??
    jeżeli nie napełnię wcześniej całego zbiornika, to w czasie podlewania tracę więcej wody niż powinnam:(
    np. mam w zbiorniku 23 szt wody, zaczynam podlewanie... podlewam 30 pól i dokupuję wodę... po skończeniu podlewania okazuje się, że zamiast 130 szt, w zbiorniku pozostaje 125...
    ale jak napełnię zbiornik przed podlewaniem to wszystko jest ok...

zaznaczam, że nie mam w slotach opcji....możliwość zużycia większej ilości wody....

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Możliwe, że to tylko błąd wyświetlania. Próbowałaś sprawdzić może jak to wygląda logując się do gry z innej przeglądarki ? Może zastosowanie standardowych czynności wyeliminuje tę sytuację .Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<. W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do PT. Tylko tam jest możliwość dokładnego sprawdzenia ile wody kupujesz i zużywasz na bieżąco.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. ma-ter

ma-ter Komandor forum

można zamykać:D
    do pomocy nie napiszę, bo ostatnio nie chcą ze mną rozmawiać:(
    owszem....odpisują, ale później każą mi czekać na wyjaśnienie w nieskończoność, a to jest na tyle mały problem, że nie będę im zawracać głowy:D
    niestety chyba trafiłam na kiepski serwer, bo wiele mam takich błędów...raz pozornych raz faktycznych...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam. Życzę bezproblemowej gry i miłego dnia.

A na marginesie dodam, że sprawdziłam właśnie dając wodę kilka razy do kilku zagród. Woda odliczana była ze zbiornika poprawnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.