podarunek/wymiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _dorotek_, 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _dorotek_

_dorotek_ Czeladnik forum

czemu nie mogę podarować moringi XXL a mogę ją wrzucić do wymiany w balonie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Prawdopodobnie Gracz, któremu chcesz ją podarować nie ma odblokowanego odpowiedniego posągu w Świątyni małp. Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>Handel, wymiany podarki, czyli Gift&Trade<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. _dorotek_

próbuję ją podarować komus i oboje mamy odblokowane to drzewko w świątyni. niestety nie ma jej na mojej liście ( a jest w pasku po zdjęciu z wyspy) Pandanusa XXL też nie

4. SMOD_Atena

Próbowałaś wylogować się, zalogować ponownie do gry lub sprawdzić na innej przeglądarce ? Jeśli oboje na pewno macie odblokowane odpowiednie posągi dla tych drzew to nie powinno być problemu z wysłaniem.

5. _dorotek_

Niestety... ani przelogowanie ani inna przeglądarka nie pomogły. Oboje mamy odblokowane w Świątyni drzewka, a mimo to nie mogę ich wybrać.

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapraszam zatem do PT, sprawdzimy komu chcesz wysłać i co się dzieje.

7. SMOD_Atena

Gracz skierowany do PT, pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.