Podarki w G&T

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 28 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, proszę mi powiedzieć dlaczego nie wyświetla się okienko pop-up z info od kogo i jaki prezent otrzymałem, czy to tylko u mnie ?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Sprawdź, jak masz w ustawieniach. U mnie wyświetla się normalnie :)
    Zawsze też możesz spr na liście prezentów :)

3. janekkostuchna

ustawienia są prawidłowe pokaż prezenty włączone i nic !

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

a "normalne" prezenty wyskakują Ci w okienkach? Od dziś masz ten problem?

Jeśli dopiero teraz włączyłeś tę opcję to powinieneś się przelogować, żeby "zaskoczyło".
    Możesz jeszcze standardowo wyczyścić ciasteczka :)
    Jeśli nie pomoże napisz do PT :)

5. janekkostuchna

codzienne prezenty są pokazywane a opcja włączona prawie od początku gry i rano okienko z prezentami się ukazywało

6. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

7. janekkostuchna

powtórzę jeszcze raz codzienne prezenty są w okienku pop-up a podarki z G&T nie !

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

janekkostuchna, jak na razie jesteś jedyną osobą która zgłasza ten problem. Jeżeli w ustawieniach gry, dokładnie w ustawieniach zaawansowanych masz włączoną opcję "Pokaż prezenty jako okienko pop-up", zastosowałeś się do porad zawartych w poradniku który podała BA_Izolda*, a problem nadal się utrzymuje nie pozostaje Ci nic innego jak napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie Ci pomóc. :)
    Jakie prezenty otrzymałeś zawsze możesz sprawdzić w newsach, lub w dzienniku. :)

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Coś jest na rzeczy , na samym początku dostałem z 2-3 powiadomienia o prezentach z G&T na 10-15 wysłanych przez Farmerów.
    Potem sprawa sama się rozwiązała bez moich ingerencji.
    W dzienniku było bez problemu , ale "okienka" na G&T są dużo bardziej pomocne.
    Oczywiście opcje podłączone.

10. janekkostuchna

Dziękuję za odpowiedź, dzisiaj jest prawidłowo wyświetlane okienko z prezentem codziennym i tym z G&T, temat można zamknąć.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo się cieszę,również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.