Podłoże

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 13 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Nie wypadło mi żadne podłoże - włączyłem dzem wielkanocny, chleb marchewkowy, jablecznik + pnącze gdzie mam dużo bonusów , od wczoraj posiane mialem gozdziki, imbir + zwierzeta 5 dziobakow, 3 niedzwiedzie, 5 ptak kiwi, 1 pancernik do tego drzewa na wszystkich czesciach farmy i nioe otrzymałem zadnego podłoza !!

2. {Monia}

{Monia} Komandor forum

A przelogowałeś się o 14?

Ostatnie edytowanie: 13 listopada 2015
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, dziękuję za pomoc.

wiocha5, przy każdym starcie eventu czy wprowadzonej nowości do gry należy się wylogować i ponownie zalogować do gry aby wszystkie nowe dane zostały zapisane. Jeśli tego nie zrobiłeś to bardzo możliwe jest, że z tego powodu nie wypadły przedmioty eventowe.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

te dopalacze nie pomogą w zdobyciu wiekszej ilosci wypadajek to raz,
    a dwa czy aby na pewno się przelogowałeś?

5. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Było kilka tematów dotyczacych wspomagaczy - i w kazdym z nich bylo napisane ze cos daja, nawet w roznych eventach sami moderatorzy mowili o dopalaczach ze cos daja.

6. SMOD_Atena

7. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Dają, ale określone bonusy.

Na ilość wypadajek wpływa przede wszystkim podstawowy czas wzrostu rośliny, im dłuższy tym większa szansa na wypadajki.
    Ilość zebranego PD na wypadajki nie wpływa.

chrumcia91 lubi to.
  8. chrumcia91

właśnie to miałam na myśli

9. wiocha5

wiocha5 Baron forum

mam jeszcze pytanie do modow jak to mozliwe ze dopiero event trwa 1:35 h a juz ktoś ma ponad 52 252 500 Sianogroszy w top 1000 - nawet gdy podlewa sie wszystkim tak jak ja to przez 1:35 nie da sie zrobic calego eventu i nastukac tyle wartosci w top 1000 . Te top 1000 to wedlug mnie sciema

10. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Koleś zakończył event za FL np. kupując koszyki. Dużą ilość koszyków. A to że wrzucił towar za 52 mln? I tak mało. Moja stodoła jest tyle warta, a Ci najlepsi to nawet w mld idą.

toDzasta lubi to.
  11. wiocha5

wiocha5 Baron forum

ale chyba po 1 koszyku mozna tylko kupowac

12. chrumcia91

koszyczki można kupić wielokrotnie

13. {Monia}

{Monia} Komandor forum

A gdzie tam, można kupić wielokrotnie.
    BP takiego zysku nie przepuści.
    Nakupował tyle, żeby nie siać grzybów, wrzucił i zaczął wrzucać do topu.

14. SMOD_Atena

chrumcia91, {Monia}, bardzo dziękuję za pomoc.

wiocha5, zapoznaj się proszę z poradnikiem, znajdziesz w nim wszystkie informacje : >>>Grzybobranie<<<.

Do dalszej dyskusji i wymiany zdań na temat eventu zapraszam do specjalnie w tym celu utworzonego wątku : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś ogólne pytanie na temat gry ?

15. wiocha5

wiocha5 Baron forum

nie , dziekuje za odpowiedzi

16. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.