Poczta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agan17, 18 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Witam i proszę o pomoc. Nie mogę wysyłać ani odbierać "sówek". Co mam zrobić, aby w pełni korzystać z gry.
    Z góry dziękuję,

Agan17

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Dziękuję za odzew. Mam wrażenie, że ta forma komunikacji w ogóle nie działa. Wszystkie zakładki takie jak np. wyślij, blokuj, dodaj znajomego są "szare". Nadto nie mogę ze swojego konta przejść do pomocy technicznej. Po komunikacie wpisz cyfry z pola, dalej nic się nie dzieje. Może mam coś nie tak w ustawieniach? Nadmieniam, że nie korzystałam do tej pory z wysyłania tzw. wiadomości prywatnych.
    P.S. z podanym poradnikiem zapoznałam się

4. SMOD_Atena

Poczta w grze działa na pewno, podejrzewam że albo coś źle wpisujesz, np..brak tytułu w temacie wiadomości albo zły nick odbiorcy.

W wyżej podanym poradniku znajdziesz wskazówki jak krok po kroku taką wiadomość w grze należy wysłać.

A jeśli chodzi o formularz zgłoszeniowy do Pomocy technicznej to tutaj znajdziesz wszystkie informacje jak prawidłowo napisać zgłoszenie: Pomoc Techniczna.

O dodawaniu znajomych i sąsiadów możesz poczytać tutaj:

Czy po zapoznaniu się z poradnikami masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Mam prośbę, dla sprawdzenia. Czy możesz wysłać do mnie sówkę? Bo rozumiem, że będę mogła wówczas odpisać poprzez pocztę. Może wówczas coś się rozjaśni. Z poradnikami zapoznałam się.

6. SMOD_Atena

Agan17 nie ma problemu, wysyłam wiadomość z mojego konta Gracza eewunia67, sprawdzimy czy wiadomość dotrze i czy będziesz mogła odpowiedzieć.

Czy w grze masz taki sam nick jak na forum czyli Agan17 ?

7. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Bardzo dziękuję. Już sprawdzam w odbiorczej

Nie otrzymałam, skrzynka pusta.

8. SMOD_Atena

Musisz mieć w grze inną nazwę Gracza od tej, którą masz na forum. Napisz proszę jaka to jest nazwa (na dolnej belce ramki)?

9. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Przepraszam, już podaje nazwa to Agan1978

10. SMOD_Atena

Wiadomość wysłana, sprawdź proszę.

11. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Cudownie, dostałam
    Mam jeszcze jedno pytanie, jak zmienić nazwę na forum, tak aby była zgodna i żeby niczego nie utracić

12. SMOD_Atena

Czyli poczta działa właściwie, wiadomość od Ciebie do mnie również dotarła.

A co do nazwy Użytkownika na forum to niestety opcja wyboru jest jednorazowa podczas pierwszego logowania i nie ma już możliwości zmiany tej nazwy.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

13. Agan17

Agan17 Stały bywalec

Nie, bardzo - bardzo dziękuję za szybką pomoc. Jestem bardzo wdzięczna!!!! Teraz wiem, że jestem wśród "żywych".

14. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się że mogłam pomóc. A skoro nie masz już pytań to wątek zamykam i życzę miłego popołudnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.