Pociąg gigantik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeszele, 6 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeszele

szeszele Naśladowca mistrzów

jak sprawdzić co pociąg przywiózł bo tylko wyskakuje informacja co jest w inwentarzu ?

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

pociąg przywozi zawsze ładunek ,
    poszukaj go w skrzyni i postaw,
    na lesnej polance np

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

szeszele, otrzymany ładunek umieszczasz na wybranej łące gry i zbierasz, jak Tajemniczego Stajennego po upływie wskazanego czasu, wtedy przekonasz się co otrzymałeś z Ekspressu San Gigantica.
    Jeszcze jakieś pytanie w temacie?

4. japi007

japi007 Forumowy żółtodziób

a gdzie znajdę ładunek? Załadowałam wczoraj wieczorem i poszłam spać. dzisiaj tylko info, ż hura masz ładunek tylko , że ładunku ni słychu, ni widu. Bez problemu załadowałam kolejny pociąg i puściłam w trasę, ale chcę mój ładunek z poprzedniego. Gdzie go znajdę?
    Ok znalazłam, ale kolejne pytanie dotyczy tych typów A, B, C - jak jej uzyskać, bo ja u siebie mam tylko ładunki za 500 i 750 i nic więcej, żadnego innego wyboru.

Ostatnie edytowanie: 7 maja 2016
  5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

W inwentarzu- zagrody, jak TS-y (po lewej stronie łąki, ikona ze skrzynką.)

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Z obecnej edycji są tylko dwa rodzaje ładunków, za 500 i 750. Typy A, B, C odnoszą się do poprzednich edycji, w których były do wygrania inne zagrody.

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czy Autor(ka) wątku ma jeszcze pytania związane z tym tematem?

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Brak dalszych pytań, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.