po niemiecku..

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szamante, 19 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szamante

szamante Generał forum

może ktoś mi wyjaśni, dlaczego gra wyświetla się po niemiecku?myślałam,że to jednorazowa wtopa...ale to powtarza się już wielokrotnie...

2. kazak9

kazak9 Forum Pro

U mnie też tak było ale wróciło po Polsku

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Dziękuje graczowi za pomoc.

Po twoim opisie można wywnioskować, że masz przestawiony język w grze. Przed zalogowaniem się do gry, na głównej stronie gry w prawym górnym rogu znajdziesz wersje językowe gry. Upewnij się że jest zaznaczony język polski.

4. szamante

szamante Generał forum

nie mam nic poprzestawiane...widzę,że nie masz pojęcia co się dzieje...zatem ;dziękuję;za pomoc?

kazak9 lubi to.
  5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Więc najłatwiejszy powód wystapienia problemu mamy sprawdzony. Jeżeli jest problem z tłumaczeniem, to możesz go zgłosić w tym temacie: GRA - pod lupą - temat zbiorczy. Pamiętaj jednak o wykonaniu zrzutu ekranu z widocznym błędem w tłumaczeniu. Informacje jak wykonać screen z gry znajdziesz w poradniku: Jak zrobić screena

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

6. helikopterka

helikopterka Forumowy żółtodziób

U mnie też pojawia się taki błąd rano było po czesku teraz po niemiecku ale dzieje się tak tylko wtedy gdy wchodzę bezpośrednio z przeglądarki a gdy loguję sie przez Jeja wszystko jest oki więc to raczej nie jest wina przestawienia języka w grze...

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Błąd został zgłoszony. Ale jest na to rada, wystarczy ponownie ze strony logowania wybrać język polski i wszystko wraca do normy :)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

hlnrys, wybacz, ale będę więc odpowiadać na Twoje cyniczne uwagi. Post usuwam, ponieważ nie wnosi nic nowego do tematu.

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Zapraszam do lektury >>TEGO<< ogłoszenia.
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.