Po jakim czasie przychodzą floreny za SMS

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MatthiasHL, 7 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MatthiasHL

MatthiasHL Forumowy żółtodziób

Jak w temacie. Miałem długą przerwę w grze ale z tego co pamietam kiedyś floreny dostawało się szybciej. Wysłałem SMS na floreny i czekam już godzinę i nic nie ma.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja dostawałam od razu po wyslaniu smsa

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

MatthiasHL,Twój temat przeniosłam do właściwego działu,tutaj właśnie zadajemy tego typu pytania.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

MatthiasHL, jak mówią warunki korzystania z serwisu płatności sms: "Użytkownik Serwisu ponosi wyłączną odpowiedzialność za wysyłanie wiadomości SMS zawierających poprawną treść i na prawidłowy numer."

Jeżeli uważasz, że zbyt długo oczekujesz na zakupione floreny, jak podaje poradnik ..::klik::.., "Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/"

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

MatthiasHL,czy floreny dotarły na Twoje konto,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Autor pomimo obecności na forum dalszych pytań nie zgłasza, z powodu braku zainteresowania zakładam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.