Po co są zwierzęta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lenon90, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lenon90

lenon90 Forumowy żółtodziób

Witam,
    może to dziwne pytanie, ale po co mi zwierzęta wyhodowane np. w królikarni, kurniku itd.? Tylko do zleceń czy coś jeszcze?

2. Jerzy2006

Jerzy2006 Ekspert forum

Zwierzęta potrzebne są do misji, eventów, zleceń itp.

3. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

warto tez wiedziec iz wiele z hodowanych zwierzat potrzebujemy do fabryczek np. jaj , wełny itp. ;):p

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jerzy2006, Alan1907, dziękuję za pomoc.
    kira1253, Autorowi chyba chodzi ogólnie o zwierzęta, nie napisał nic o neonowych zagrodach.

lenon90, wyhodowane króliki, kury, itd... można wykorzystać na różne sposoby. Tak jak już wyżej napisał Jerzy2006, a także Alan1907, zwierzęta potrzebne są np... do produkcji w fabrykach danych zwierząt, można też sprzedać wyhodowane zwierzęta na targu lub hodować kolorowe zwierzęta w oazach miłości. Zapraszam do lektury poradników : >>>klik<<<.

lenon90, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. lenon90

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

A gdzie znajdę taką opcję? Dostępna na 13 poziomie?
    Poradniki oczywiście przejrzałem, ale np o fabrykach znalazłem jedynie tabele, a tego gdzie dojdę do nich nie widzę.

Co do powodu mnożenia zwierząt, żeby sprzedać na targu... Ok, ale po co te kupione zwierzęta innym graczom? Jaki jest ich ostateczny cel? (idą na mięso? :D) Bo rozumiem, że rośliny uprawiam na paszę dla zwierząt, część do zleceń (eventów i misji nie znalazłem, może za niski poziom), a zwierzęta wychodzi, że do zleceń, eventów, misji... I tyle.

Edit:
    Misje znalezione :)

6. SMOD_Atena

lenon90, skoro jesteś na 13 poziomie to wszystko przed Tobą. W spisie poradników, do których podałam link wyżej, znajdziesz tabele z fabrykami, a w nich wszystkie informacje, w tym poziomy od których będziesz miał dostęp do fabryk.

Do dyskusji o hodowaniu zwierząt, uprawach i inne różne tematy zapraszam do odpowiedniego działu : >>>Dyskusje o grze i nie tylko<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś ogólne pytanie na temat gry ?

7. lenon90

Ok, wszystko jasne. Dzięki.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko jasne, to miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.