Po awarii serwera brak piłek w młynie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Karen139, 17 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karen139

Karen139 Baron forum

Awarię usunięto, zalogowałam się do gry i ..............okazało się, że z 10 piłek jakie miałam zostało tylko 5.
    Gdzie moje 5 piłek i kto mi odda roślinę i wypadajki jakie zużył młyn na wyprodukowanie tychże piłek????????????

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

przełącz na zakładke " akcje specjalne" ;)
    u mnie sie przynajmniej tak znalazło..nie było 4, po kolejnym wejściu się zjawiły

3. Karen139

Karen139 Baron forum

To nic nie daje, nastawiłam produkcję 10 piłek, 5 mam a kolejne 5 ............poleciało w kosmos8)-.- Badyl i wypadajki potrzebne do produkcji piłek poszły się czesać.

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Spróbuj jednak po przestawieniu w młynie zakładki na "akcje specjalne" wylogować się, wyczyścić ciasteczka i ponownie zalogować.
    Daj znać czy pomogło.

5. Karen139

Karen139 Baron forum

Wszystko , to zrobiłam już wcześniej, a ciasteczka czyszczą się na moim kompie automatycznie.
    Napisałam już do PT , zobaczymy co odpowiedzą.

6. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

anusia57 Twój post usuwam, nie ma w nim żadnego pytania. Jeżeli masz konkretne pytanie dotyczące gry otwórz własny wątek.

Ponieważ wszelkie możliwości omocy na forum zostały wyczerpane a autorka zgłosiła się do PT, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.