pnacze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malusia111, 18 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malusia111

Malusia111 Czeladnik forum

wykupilam pnacze za 199 florkow pnacza nie mam i florko tez nie mam zrobcie cos pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Malusia111 skoro kupiłaś rząd chmur to z pewnością jest tylko może go nie widzisz. Wyloguj się z gry, zaloguj ponownie, wejdź n Cudowne pnącze, wybierz ikonę Cudownego pnącza po lewej stronie tak aby były widoczne wszystkie rzędy, które posiadasz. Dla ułatwienia w wyszukiwarce Cudownego pnącza można wpisać nazwę poszukiwanego rzędu czyli Sopelek:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Malusia111

Malusia111 Czeladnik forum

tak zrobilam i nadal to samo nie mam pnacz i florki tez xniknely

i caly czas mam pnacze do wykupienia i musze je kupic a florki stracilam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 grudnia 2020
  4. SMOD_Atena

Spokojnie, nie denerwuj się. Jeśli kupiłaś pakiet z rzędem chmur to na pewno został dopisany.

Czy wylogowałaś się z gry i zalogowałaś ponownie? W jakiej wersji się logujesz? Spróbuj wejść do gry aktywując Flash w prawym, dolnym rogu na stronie logowania.

Jeśli jednak po tych zabiegach nadal nie będziesz mogła odnaleźć rzędu to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

5. SMOD_Atena

Autorka nie kontynuowała tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.