pnacze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 29 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

mam pytanie co to jest za pnącze i z jakiego eventu ?

[​IMG] [​IMG]

przejrzałam wszystkie pnącza jakie mam i .....nie znalazłąm,chyba juz oczy bolą po GT ;)

Marrylan lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Przyznam szczerze, że nie wiem co to jest. Nie wygląda mi na pnącze. Wg. mojej wiedzy nie ma gałązki skracającej czas wzrostu wszystkich zagród o 20%. To prawdopodobnie jest screen z Twojego paska bonusów. Tam bonusy lubią być w sposób skrótowy opisane. Ten obrazek z czymś mi się jednak kojarzy... Mogłabyś mu zrobić "zdjęcie" zaraz po zbiorach, gdy jeszcze jest kolorowy?

-mala159- lubi to.
  3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

MOD jasne ale to chyba dopiero jutro, tak się zastanawiam teraz czy nie ma jakiegoś itemu na wybiegu dla zwierząt domowych,bo pnącza raczej dokładnie sprawdziłam.

EDIT:

juz wiem,dzięki MOD za pomoc,bo natchnełas mnie abym sprawdziła itemy na polach ;),jest to opryskiwacz - itemik z +,teraz juz wszystko jasne

życze udanego popołudnia i możemy zamknąć :)

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2019
    Marrylan lubi to.
  4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ewuś, w sumie sama sobie pomogłaś, ale dobrze, że chociaż za natchnienie posłużyłam;)
    Skoro już się wyjaśniło zamykam temat. Nawzajem życzę miłego dnia:)

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.