Pnacze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika smutek281, 30 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. smutek281

smutek281 Czeladnik forum

dlaczego musze sie pezelogowac zeby odebrac nagrody ,jestem na pnaczu wlasnie za 3 min mam odebrac i co.. odebrac nie moge bo nie zrobilo sie na zielono i czas minol , po przelogowaniu jest zielone i moge odebrac nagrode i tak za kazdym razem (nawed nie pokazuje sie nowy czas pasek jest czysty)

2. Zmień przeglądarkę, zaktualizuj AFP i wyczyść ciasteczka. :)

Dostosuj się do >>>>Poradnika gdy gra nie działa >>>>> w nim znajdziesz wszystkie wskazówki jak to zrobić :)

3. beata73

beata73 Czeladnik forum

to nie pomaga ja mam to samo , zeby wlączyc jakies pnącze musze sie przelogowas a w starym pnączu wystarczylo ze dwa razy kliknelam i zaczynalo naliczac czas od nowa .Teraz jak cos "dojrzeje"to po zebraniu musze sie przelogowac bo nie da rady wlączyc.

4. garfild9755

garfild9755 Stały bywalec

I nic z tego. Mam ten sam problem.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Trwają prace związane z usunięciem różnych problemów, między innymi tego z widocznością bonusów gotowych do zebrania na pnączu. Bardzo proszę zapoznać się z tym ogłoszeniem : >>>klik<<<. Przepraszamy za te niedogodności i prosimy o cierpliwe czekanie na usunięcie problemów.

smutek281, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytanie się nie pojawiło, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.