Pnacze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tarantula66, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Prosze o pomoc...gdzie mam szukac chmurek pod itemy z Pelni , bo na Pnaczu ich nie ma??
    Zadanie w Misji zrobilam, wiec powinny byc na Pnaczu, a tam, niestety, pusto... :(
    Pozdrawiam

tarantula66

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Zrobiłaś misję, zdobyłaś rząd pnącza i nie widzisz go na Cudownym Pnączu?

3. tarantula66

dokladnie tak, napisalam nawet wczoraj do PT, ale nie otrzymalam zadnej odpowiedzi i martwie sie, poniewaz za kilka godzin Pelnia sie konczy i bede znowu musiala czekac m-c do nastepnej, zeby uruchomoc chmurki

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

nie mam pojęcia co się stało, skoro jak piszesz misję ukończyłaś. Ale skoro już rozpoczęłaś korespondencję z PT, poczekaj na odp z ich strony. Na pewno są w stanie lepiej pomóc, niż ja z pozycji Forum

5. tarantula66

Dziekuje pieknie za chec pomocy...chmurki sie znalazly, jednak nie wiem co sie stalo, bo nie dostalam zadnej odpowiedzi z PT, ale to nie jest takie wazne, wazne jest, ze chmurki juz sa na wlasciwym miejscu :) - mysle, ze byl jakis blad na mojej farmie i PT naprawilo go i z tego bardzo sie ciesze, jeszcze raz serdeczne dzieki i watek mozna zamknac.
    Pozdrawiam szumem jesiennych lisci otulonych mgielka babiego lata :)

tarantula66

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Może ja się nie będę tak śpieszyć -kontakt z Pomocą techniczną może Ci się przydać na przyszłość ;)
    Sprawdź proszę folder spam -odpowiedź, choćby automatyczna o przyjęciu zgłoszenia musiała się pojawić. Sprawdź również czy adres mailowy nie zawiera literówki.

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Autorka nie ma pytań, zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.