pnacze z Czeskich Korzeni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mayena, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mayena

Mayena Zaawansowany

W misji Czeskie Korzenie zdobyłam pnącze, ale nie mogę sie go doszukać, jak ono wyglada ?
    Zaznaczam że juz sie przelogowałam
    Szkode że nowo zdobyte pnącza nie sa oznaczane, byłoby łatwiej.

2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

W 18 rzędzie pnącza trzeba ustawić 3 itemy z ewentu.

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak wygląda, szukaj go pod koniec, przed rzędami za florki i z runy

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,u mnie nowe pnącze jest oznaczone,,,jest szare,,bo brak itemów

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.
    ***kacper***,niekoniecznie na 18 rzędzie,to zależy czy wcześniej mamy odkryte runy na drzewie mądrości czy też kupione pakiety itemów z rzędami.U mnie rząd z obecnego eventu jest tuż pod rzędem z eventu Wielkanoc 2015 :) czyli pod tym:

a wygląda tak jak pokazała na obrazku Mariolka.
    Mayena,czy odnalazłaś rząd czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  6. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Myślałam, że układ jest wszędzie jednakowy. Dzięki za wytłumaczenie. Miłego dnia.

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie jest jednakowy bo nie wszystkim graczom udalo się zdobys wszystkie pnacza podczas eventow. ja mam u siebie 14 stron. z czego wiekszosc swieci pustkami

8. Mayena

Mayena Zaawansowany

dziekuje bardzo za pomoc ,a ja akurat mam mało stron i pnączy.

OK znalazłam, jest szara nie aktywna, i nie mogę nic postawic na chmurkach, bo mi sie pokazuje że nie mam takiej dekoracji w inwentarzu, czyli gdzie jej nie mam ? Bo w zakładce z dekoracjami mam ich dużo. Coś innego trzeba postawić ?

no tak wygląda na to że musze dalej zdobywać event bo go nie uruchomie, już wiem dzieki.

Posty połączyłam, jeśli chcesz coś dopisać do swojego posta użyj opcji "Edytuj".
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 kwietnia 2015
  9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na pnączu musisz ustawić itemy zdobyte w evencie, nie można ustawić dowolnych. Spis zadań, w których itemy są nagroda są w TYM poradniku.

10. Wyjaśnione link do poradnika podany więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.