Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 16 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Chciałam dac Element na pnącze to przeprosinowe ale nie moge dac bo dalam male Elementy a teraz dwoch mi brakuje ponoc mozna bylo dac byle jaki Element a ja moge taki co dale 9000 PD
    Tylko latac jak ptak mam tylko 1 a to moge dac nic wiecej nie moge

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

można dać <byle jaki>tylko musi pasować do chmurki

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Owszem, na tym pnączu można umieszczać dowolne itemy, ale o wymiarach pasujących do chmurek, czyli 2 itemy o wymiarach 1x1, również 2 w rozmiarze 1x2 oraz 1 item 2x2. Sprawdź na polanach, może masz gdzieś wystawione przedmioty ozdobne, które mogą być wykorzystane do zapełnienia pnącza.

Czy masz jeszcze pytania?

aleksandra, dziękuję za pomoc.

aleksandra lubi to.
  4. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Juz mam dalam flaga pasują.Kolezanka z gry powiedziala ze dostaniesz ponsd 100 tys PD niestety mam 89 Level tylko 89 tys

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Czyli prawidłowo, bo pnącze m.in. daje 1.000 PD x poziom Farmy. Z każdym zdobytym poziomem będzie dawać więcej PD:)

A skoro nie masz już pytań, zamykam wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.