pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewachodkiewicz, 11 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewachodkiewicz

ewachodkiewicz Aktywny autor

znowu pojawiły się problemy z wejściem na pnącze baranki dochodzą do 1oo % i na tym koniec nie pomaga odświeżenie ani ponowne wejscie do gry

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Jeśli grasz na przeglądarce to wyczyść proszę co jakiś czas historię przeglądania, upewnij się czy podczas czyszczenia pamięci podręcznej zaznaczone zostały wszystkie konieczne opcje dotyczące usuwanej zawartości i przedziału czasowego. Na koniec zamknij system i ponownie uruchom komputer.
    Warto sprawdzić działanie gry na różnych przeglądarkach (Chrome, Edge, Firefox, Opera) i czy nie wymagają one aktualizacji oraz połączenie z internetem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ewachodkiewicz

ewachodkiewicz Aktywny autor

sprawdziłam nic nie pomaga znajomi też nie mogą wejść

4. SMOD_Atena

Ja na Chrome nie mam z wejściem na pnącze żadnych problemów.
    Sprawdziłaś na wszystkich wymienionych przeglądarkach i czy nie wymagają one aktualizacji?
    Jeśli tak i przeglądarki są aktualne a nadal masz problem to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.