pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ecebeceburoki, 25 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ecebeceburoki

ecebeceburoki Forumowy żółtodziób

Witam. Ponieważ nigdzie nie znalazłam wskazówek, postaram się jak najlepiej opisać w czym problem. Otóż moje pnącze liczy około 250 rzędów, dlatego używam chmurkowego pomocnika. Mam jednak kilka czy też kilkanaście rzędów, których nie chciałabym zbierać automatycznie, ponieważ zależy mi na użyciu ich w konkretnym czasie, np. podczas pełni. Czy jest jakiś sposób, aby to zrobić, oczywiście pomijając ręczny zbiór całości? Czy da się je jakoś zablokować przed zebraniem? Próbowałam dodać je do ulubionych, ale i tak zbierały się razem z poszczególnymi kategoriami, więc ta metoda się nie sprawdza, więcej pomysłów nie mam.

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Najprościej to jest pousuwać po jednym itemie z pnączy, których nie chcemy używać . W razie chęci użycia klikasz na pustą chmurkę i item Ci się dodaje.
    Nie wiem czy jest jakiś inny sensowniejszy sposób :)

hlnrys lubi to.
  3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Zdejmij po jednym itemie z rzędu. Nic innego mi nie przychodzi do głowy.

draculik34 i hlnrys lubią to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak jak piszą dziewczyny.
    Te do ręcznego odpalania mam dodatkowo poprzesuwane na początek listy, żeby były pod ręką.
    Tak mam ustawione:
    i odpalam wg potrzeby.

draculik34 lubi to.
  5. ecebeceburoki

ecebeceburoki Forumowy żółtodziób

No jest to jakieś rozwiązanie, dzięki za rady, popróbuję.

draculik34 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Ja też mam kilka takich rzędów, w Ulubionych mam wszystkie, które zbieram w dowolnym czasie chmurkowym pomocnikiem, a te pozostałe z kilku kategorii w dogodnym dla mnie czasie już ręcznie.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

draculik34 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.