pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CaprisCornis, 19 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Nie wyświetlają mi się gałązki pnącza. Po przeładowaniu gry nic się nie polepszyło. Pomocy

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy nie widać żadnego rzędu czy tylko niektórych? Czy masz wybraną opcję widoczności wszystkich rzędów (ikona Cudownego pnącza po lewej stronie chmur)?

3. 1asia11

1asia11 Czeladnik forum

Ja mam też problem, za każdym razem muszę odświeżać, nie tylko pnącze, ale każdą łąkę po kilka razy, nie idzie od razu zebrać i posiać, trwa to od 10 dziś, kręcą się tylko kwiatki, po odświeżeniu zrobię jedną czynność i znów odświeżanie, masakra

4. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

u mnie sie wyświetlaja , ale nie można zbierać , nie ma reakcji na działnie

5. SMOD_Atena

O tym, że gra jest spowolniona są podane informacje w Oficjalnym ogłoszeniu: >>klik<<, trwają prace naprawcze i być może w związku z tym występuje chwilowy problem z Cudownym pnączem, prosimy o cierpliwość.

6. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

zgadza się coś jest nie tak , z pnącza nie da się zbierać , nawet po przelogowaniu i to parę razy.

7. SMOD_Atena

argus.2000 tak jak jest napisane w wyżej podanym ogłoszeniu - gra jest spowolniona i odpowiedni dział zajmuje się rozwiązaniem tego problemu, zaczekajmy aż się z nim uporają to i na pnączu nie będzie problemów.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Brak kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.