Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika satineas, 28 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. satineas

satineas Aktywny autor

Witam,

od jakiegoś czasu znów mam problem z ustawieniem kolejności rzędów chmur. Przy próbie przenoszenia rzędu w dół lub górę bardzo często zamiast o jedną pozycję przeskakują o kilka pozycji.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Ustawienia nie działają jeśli masz ustawioną widoczność wszystkich rzędów, można ustawiać tylko w wybranych kategoriach i ulubionych, po przełączeniu na widoczność wszystkich rzędów nie będą już tak ustawione. Z pozycji forum nie sprawdzimy jednak czy z ustawieniami u Ciebie jest jakiś problem, zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. satineas

satineas Aktywny autor

Przepraszam nie sprecyzowałam. Cały czas korzystam z widoku "Ulubione rzędy". Chodzi o to, że jak nawet dany rząd ustawię na konkretnej pozycji, to po kolejnym zalogowaniu jest on na innej pozycji. Tak samo się dzieje, jeśli próbuje w tym widoku przesunąć dany rząd do góry o jedno pole lub na dół. Bardzo często taki rząd zamiast o jedna pozycję przeskakuje o kilka-kilkanaście pozycji. Wiem, że wcześniej były już problemy z ustawianiem własnej kolejności w widoku ulubionych rzędów, dlatego najpierw piszę o problemie na forum zanim wyślę zapytanie do pomocy.

4. SMOD_Atena

Przetestowaliśmy te ustawienia i nie pojawił się taki problem.
    Z tego co widzę na moim koncie to ustawione w ulubionych rzędy zawsze są w tej samej kolejności, teraz w ramach testu przestawiłam i po ponownym zalogowaniu były tak jak je przestawiłam.
    Być może po ustawieniu rzędów zbyt szybko opuszczasz Cudowne pnącze bądź też wylogowujesz się z gry i czynności nie zostają prawidłowo zapisane.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. satineas

satineas Aktywny autor

Dziękuję, problem zgłoszę do pomocy technicznej.

6. SMOD_Atena

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.