Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 29 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Mam pytanie - jeżeli z jakiś przyczyn usunąłem item y z pnącza a nie były gotowe to jak znowu je postawie to będę miał bonus czy muszę odczekać ?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Nie da się usunąć itemów z pnącza, które nie jest gotowe do zbioru.
    Po postawieniu itemów z powrotem na pnączu będzie ono gotowe do zbioru i będziesz miał bonus.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

agucha31 - Twój post usunęłam, ponieważ wprowadzał troszkę zamieszania. Ale dziękuję za pomoc.

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

chyba sie sama zakręciłam i zle podpowiedziałam, po postawieniu wszystkich itemów odpali pnącze ale nie bedzie ono gotowe od razu do zbioru tylko za taki czas jekie ono ma

4. MOD_Zła

Specjalnie zdjęłam itemy z pnącza i postawiłam je z powrotem. Po czym bez czekania odebrałam bonusy z tego pnącza. Było gotowe do zbioru bez czekania.
    Jeśli nie jesteś pewna, to proszę, nie wprowadzaj graczy w błąd.

Czy autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania?

agucha31 lubi to.
  5. MOD_Zła

Brak nowych pytań, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.