Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 28 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Dlaczego mam zepsute pnącze? Do wczoraj jeszcze było ok, dziś na wejściu nie pokazuje od razu ulubionych, tylko wszystkie. Spółdzielnia to samo. Nie po to ustawiam ulubione, żeby mi psuć wyświetlanie. Znów jest jakaś pseudonaprawa błędów, że trzeba to zaznaczać w ustawieniach?

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Po wylogowaniu sie i ponownym zalogowaniu często tak jest ze pewne ustawienia sie zmieniają na standardowe Najczęściej pasze ze wszystkich na zwykłe a pnącze chyba zawsze wraca do normalnego wyświetlania czyli ze od wszystkich
    Ale przecież to co masz w ulubionych to w nich jest bez zmiennie i tu sie nic nie zmieniło tylko tyle ze po zalogowaniu i wejściu na pnącze jako pierwsze wyświetlają sie wszystkie rzędy co jest normalne

***kacper*** lubi to.
  3. niki1990

niki1990 Komandor forum

A widzisz dla mnie normalnością jest wyświetlanie ulubionych zaraz po wejściu, czy do spółdzielni, czy na pnącze. Inna sytuacja to błąd

4. agucha31

NO niby tak, ale tak szczerze to jakoś to zbytnio nie jest problemem , gorzej by było gdyby to co sobie w ulubione wstawiamy to znikało i na nowo trzeba by było ustawiać.
    Wiesz w sumie podstawą rzędu są wszystkie pnącza i dlatego też od nich zaczyna sie wyświetlanie a to w jakiej kolejności ktoś chce zbierać to juz zależy od graczy i po to sa te wszystkie podziały. To Ty zaczynasz zbiory albo od wszystkich naraz albo od danej kategorii wybierając odpowiednią ikonkę
    Inna sprawa że na pnączu nie ma stałych ustawień co ma sie pierwsze wyświetlać Zawsze ikonka którą w danej chwili wybierzesz będzie pierwsza ale to sie nie zapisuje jako ustawienie stałe

***kacper*** lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

agucha31 dziękuję za pomoc.

niki1990 u mnie z Cudownym pnączem jest wszystko w porządku, też zawsze zostawiam ustawione na ulubionych rzędach i teraz po zalogowaniu i wejściu na pnącze miałam wybrane ulubione. Nie mamy też żadnych informacji aby były wprowadzane jakieś zmiany. Zastosuj proszę standardowe czynności, jeśli to nic nie da to napisz zgłoszenie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

6. agucha31

Atenkt fakt teraz też sprawdziłam i na tej ikonce na której wczoraj zostawiłam to pnącze jest, no ale to juz nie o to chodzi bardziej o to czy to jest na prawdę aż taki problem aby do PT pisać? Przecież to tylko to ze ikonka dana nie wyświetliła sie jako pierwsza po wejściu na pnącze a nie to ze ustawienia sie przestawiły i to co było w ulubionych. Wydaje mi sie tak ja wyżej pisałam ze właśnie często jak sie wchodzi na pnącze jako pierwsza wyświetla sie ikonka wszystkie mimo wcześniejszego pozostawienia na innej. Ale czy to jest problem? Chyba nie wystarczy odpowiednią ikonke którą chcemy właśnie zebrać kliknoc

***kacper*** lubi to.
  7. SMOD_Atena

agucha31 może dla Ciebie czy dla mnie to żaden problem, co najwyżej jedno kliknięcie więcej bo i tak zanim zbiorę z rzędów zawsze sprawdzam jaka ikona jest wybrana żeby niechcący nie zebrać bonusów czasowych, ale jak widać dla Autorki to jest problem, dlatego też zapraszam ją do PT.

niki1990 czy po zastosowaniu standardowych czynności masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** i agucha31 lubią to.
  8. niki1990

niki1990 Komandor forum

zamykaj

9. SMOD_Atena

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.