pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZOCHA50, 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZOCHA50

ZOCHA50 Czeladnik forum

Mam rząd chmurek imprezowe wejściówki rząd chmur 2 ,powinno dopisywać +1 na warzywa na farmie i na bahamie, niestety nie dopisuje,nie wiem czy dopisuje PD, wyczyściłam ciasteczka zrobiłam uaktualnienie ,dzisiaj znowu odblokowałam pnącze i nic,(a tak się cieszyła że wreszcie uzbierałam wszystkie strachy) przykre, może by ktoś się tym zajął?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W tym przypadku pozostaje kontakt z pomocą techniczną. Gdyż z pozycji forum nie jesteśmy wstanie zweryfikować czy to tylko błąd wyświetlania(mimo iż nie wyświetla, to dopisuje) czy też źródłem problemu jest coś innego.

Informacje jak zgłosić się do pomocy technicznej znajdziesz w poradniku : Pomoc Techniczna

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc?

3. ZOCHA50

ZOCHA50 Czeladnik forum

dziękuję ,będę pisać do pomocy technicznej.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że uda się wszystko wyjaśnić.

Gracz przekierowany do pomocy technicznej, oraz autor wątku nie ma dalszych pytań. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.