Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .vene., 4 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Czy jest jakiś sposób, aby za każdym razem dało się wejść na pnącze, a nie przenosiło na ostatnią odwiedzaną polanę? To zaczyna być irytujące.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie ma takiego sposobu, zawsze powracasz na mapę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

SMOD_Atena - nie chodzi mi o to, że po wyjściu z pnącza jestem przenoszona na mapę... ale o to, że jak chcę odebrać itemy/punkty znajdujące się na pnączu to muszę na nie wejść. Czasem daje się od razu... a czasem zamiast na pnącze, jestem przenoszona na ostatnią odwiedzaną polanę. Np. zbierałam na bahamie... idę na pnącze, klikam w nie... i jestem na bahamie.

chrumcia91 lubi to.
  4. SMOD_Atena

Przepraszam źle zrozumiałam. A jeśli chodzi o wchodzenie na pnącze, to również u mnie zdarza się, że nie za każdym kliknięciem przenosi mnie na pnącze. Wydaje mi się, że dzieje się tak kiedy pamięć przeglądarki jest pełna i trzeba ją oraz magazyn ciasteczek cookies i flashowych wyczyścić. Tutaj znajdziesz wskazówki : >>>klik<<<.

Spróbuj zastosować się do wskazówek i napisz proszę czy problem ustąpił czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

5. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

To nie jest problem ciasteczek itd... Dzieje się tak różnie: zaraz po włączeniu farmy, później, po 11h używania... jak również na różnych przeglądarkach. I nie dzieje się tak z żadną inną polaną/głównym ekranem/bahamą... tylko pnącze nie działa jak powinno.

6. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT : >>>klik<<<, tam zostanie sprawdzone Twoje konto.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

To musieliby sprawdzić wszystkie konta... bo to nie tylko u mnie, ale jak sama napisałaś i u Ciebie. Czyli to ogólny problem w grze.
    A niestety mam złe doświadczenia z pomocą techniczną, nie ma sensu im zgłaszać problemów, znowu bez odpowiedzi zamnkną zgłoszenie.
    No nic... można zamknąć jak nie ma rozwiązania problemu.

8. SMOD_Atena

Napisałam, że u mnie zdarza się tak czasami, jak długo nie czyszczę ciasteczek i pamięci przeglądarki. Zdarza się to bardzo rzadko, bo staram się na bieżąco mieć wszystko poczyszczone.

Jeśli chodzi o PT to zgłoszenia nigdy nie są zamykane bez odpowiedzi, nie możemy tak postępować. Zawsze staramy się robić wszystko co w naszej mocy, ale jeśli coś zależne jest od Gracza to i PT nie będzie w stanie pomóc.

Ale zrobisz jak uważasz i skoro temat można zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.