pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krasnal22113, 23 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnal22113

krasnal22113 Forumowy żółtodziób

dałam itemy na pnącze przy następnym logowaniu zniknęły

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

krasnal22113 witaj

Jeśli dałaś na pnącze itemy i po przelogowaniu zniknęły to w pierwszej kolejności należy wyczyścić ciasteczka zarówno przeglądarkowe, jak i flashowe. Zastosuj się do tego poradnika. Wyeliminuje to prawdopodobieństwo, że któryś z tych elementów "zaświrował". Jeśli to nie pomoże, itemy nie wrócą na pnącze jak również nie będzie ich w pasku bocznym z itemami - to proszę o zgłoszenie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji na forum nie jestem w stanie nic więcej pomóc.

Masz jeszcze jakieś pytanie?

3. krasnal22113

dzięki

są na pasku bocznym ale nie mogę ich umieścić na pnączu

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

krasnal22113 więc w pierwszej kolejności wyczyść flasha bo lubi takie niemiłe niespodzianki zrobić ;) a przy okazji pozostałe ciastka i powinno wszystko wrócić do normy :)

Daj znać czy problem ustąpił.

5. krasnal22113

jak wyczyścić flasha

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

7. krasnal22113

ok , dzięki wszystko dobrze

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro wszystko już jest dobrze to miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.