Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nika0608, 25 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nika0608

nika0608 Forumowy żółtodziób

Witam :) mam pytanie odnośnie rzędu na cudownym pnączu. Czytałam poradnik ale nie było tam takiej informacji.
    Dałam itemy na "Rząd chmur - Drzewo mądrości 1", które ma bonus 5x perfumy i moje pytanie jest takie: w jaki sposób zebrać PD z itemów, które są umieszczone na chmurach? gdyż jak je miałam na łące zbierałam z nich PD.
    Po odczekaniu 30h i kliknięciu w ikonke, żeby zebrać perfumy nie wyskoczyło mi na pasku u dole ekranu, że takowe dostałam.
    Proszę o pomoc :)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Nie zbierasz z nich PD, tylko sam bonus ktory daje rząd pnącza, dlatego najlepiej jest ustawiać tam jak najmniej wartościowe itemy ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

nika0608, "dobra" z itemów postawionych na chmurkach zamieniane są na bonus, który daje rząd chmur. Nie można mieć jednego i drugiego i tak jak napisała chrumcia91, korzystnie jest postawić najmniej " wartościowe " itemy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

chrumcia91 lubi to.
  4. nika0608

nika0608 Forumowy żółtodziób

Już nie ma pytania :) dziękuję za odpowiedź

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję, pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.