pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yaris_123, 27 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Skoro jest możliwość segregacji rzędów na cudownym pnączu to dlaczego nie mogę np. ustawić rzędu w ulubionych na dowolnej pozycji??

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Swój poprzedni post skasowałem, gdyż zawierał błędy za które bardzo przepraszam.

Oczywiście istnieje możliwość zmiany ułożenia rzędów w kategorii ulubione. Kiedy dodamy już rzędy do ulubionych, obok symbolu rzędu po prawej stronie mamy małe strzałki
    Używając ich możemy zmienić położenie rzędu w kategorii ulubione.

Jeszcze raz przepraszam za swoją pomyłkę,

Czy mogę w czymś pomóc ?

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, o tym to ja wiem, ale właśnie w ulubionych mam np. 106 rzędów a rząd z eventu Fabryka czekolady mogę jedynie dać na 91 miejsce i nie ma możliwości przesunąć go dalej...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Yaris_123, rzędy dodane do kategorii " Ulubione " nie zmieniają fizycznego położenia na Cudownym pnączu, klikając w ikonę Ulubionych widzisz tylko wybrane rzędy, ale te które fizycznie znajdują się na pnączu między tymi rzędami powodują że rzędy znajdują się na dalszych miejscach dlatego też nie możesz przesunąć Ulubionych do ostatniego rzędu na Cudownym pnączu. Nie wiem czy zrozumiale to wytłumaczyłam i czy wiesz co mam na myśli ?

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Aha, zrozumiałam o co chodzi:) a właśnie się zdziwiłam, że się nie da. Dziękuję. Można zamknąć:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.