pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aga_24, 13 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

co z nim najpierw włącza się ogromna tablica a teraz non stop wraca mi do ogólnego i nie zostaje na ulubionych???

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

aga_24 witaj :)

możesz doprecyzować swoje pytanie ? który rząd pnącza tak się zachowuje ? o jaką tablicę Ci chodzi ?

Czekam na odpowiedź, aby wiedzieć dokładnie w czym tkwi problem i spróbować temu zaradzić :)

3. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

ta tablica która pojawia się przy kombajnie jak jest wyszczególnione co zostało zebrane tak teraz ma za każdy pojedynczy zbiorze i wraca na'' ogólne ''pnącze. Mam zaznaczone te które są aktywne a on i tak pokazuje mi wszystkie???

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

aga_24 zgodnie z TYM ogłoszeniem - formatka przy zbiorze ręcznym rzędów Cudownego Pnącza nie powinna się wyświetlać.

Przedmiotowe okienko powinno się pojawiać jedynie podczas zbioru Pnącza z użyciem Chmurkowego Pomocnika.

Zalecam wyczyszczenie ciasteczek i pamięci przeglądarki zgodnie z poradnikiem Gdy gra nie działa.

Jeśli to nie pomoże - proszę o kontakt z Pomocą Techniczną.

Daj znać proszę czy problem ustąpił. Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. sylwiazl1976

sylwiazl1976 Zaawansowany

u mnie ten sam problem.jestem na ulubiobionych zbiorę ręcznie a później jestem na ogolnym pnączu.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W takim przypadku najlepiej założyć nowy temat :) Jeżeli chodzi o przeskakiwanie na opcje opcji na wyświetlanie wszystkiego po każdym przelogowaniu, to zostało wysłane zapytanie do centrali. Pozostaje nam tylko poczekać na odpowiedź. Z tego powodu proszę o cierpliwość.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.