Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marzenocha, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Witam! Dziś podczas zbierania pnącza oprócz standardowej tabelki "info" po zebraniu rzędu pojawia się dodatkowa tabelka "wynik" . Nic nie zmieniałam w ustawieniach jest to irytujące i wydłużacz czas " ogarniania" pnącza. Czy ktoś jeszcze tak ma? Czy tak powinno być?

nowagra i Goldmaster82 lubią to.
  2. bartek34-75

bartek34-75 Młodszy ekspert

mam to samo naprawdę irytujące, po co po kilka razy pokazywac informację, z tego co widze coś PT naprawiało więc naprawiło na gorsze

Goldmaster82 lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

PT nie ma akurat nic wspólnego z wdrażaniem zmian w grze. Jest to efekt dzisiaj wprowadzonych poprawek.

4. bartek34-75

bartek34-75 Młodszy ekspert

Właśnie jest to efekt wprowadzonych zmian, a ja nie wiem kto je wprowadza, bo się wydaje że jacyś laicy bo zamiast naprawiać to utrudniają, sory BA_Czerwona może się pomyliłem, ale to w grze nie przeszkadza natomiast pojawianie się okienka popup jest wkurzające

bazyl2211 i Goldmaster82 lubią to.
  5. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

No to chyba jakiś żart... Dla osób które nie korzystają z kombajna to mega utrudnienie... Całkowity bezsens.:mad: Dziękuję za odpowiedz. A można to "ulepszenie" jakoś obejść?

bazyl2211, Goldmaster82 oraz iza_79 lubią to.
  6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zibi33333, post usuwam, gdyż nie jest to wątek dyskusyjny przypomnę.

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

jak już pisałam, nie jest to wątek dyskusyjny, posty nie wnoszące nic do pytania autora usuwam.
    Posiadamy tyle informacji, ile widnieje w ogłoszeniu.

8. jwpania

jwpania Okazjonalny autor

A ja mam pytanie:czy zostanie to zgłoszone?Przeszkadza bardzo.Może da się to wstawić do ustawień i wtedy kto by chciał,to by sobie włączył.

bazyl2211 lubi to.
  9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

jwpania, nie, gdyż jest to zaplanowana zmiana, której wprowadzenie zostało dzisiaj TU ogłoszone.

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

przypomnę Wszystkim raz jeszcze, że dział pytań, to nie wątek dyskusyjny, zatem posty nic nie wnoszące do pytania autora usuwam.

11. asica222

asica222 Forumowy żółtodziób

Nie zamierzam dyskutować,ale mam jeszcze pytania,więc gdzie mam je zadać?Poza tym tylko przypomnę,że kiedyś był podobna sytuacja z wyskakującymi okienkami,też wprowadzona "zamierzona" i jakoś dało się wcisnąć do ustawień.Gram od 6 lat i czytam OO.I wydaje mi się,że jeśli gracze mają zastrzeżenia,to od tego są modowie aby w naszym - graczy - imieniu te zastrzeżenia zgłaszć.Dziękuję,więcej nie mam nic do powiedzenia.

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

asica222, do każdych wprowadzanych w grze zmian ktoś ma jakieś zastrzeżenia i jest niezadowolony, a ekipa przy nadarzającej się okazji przekazuje opinie Graczy, co jednak nie oznacza, że jakiekolwiek z wprowadzonych zmian zostaną cofnięte.

Marzenocha, czy jeszcze jakieś pytanie w temacie?

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

ars4265, tym razem upominam słownie i post usuwam

bazyl2211 lubi to.
  14. szalonysałciarz

szalonysałciarz Czeladnik forum

OK ! nie jest to dział - do dyskusji ???!! PYTANIE - do MOD-a - kiedy ta całkowicie nieprzemyśłana, lub jawnie 'naciągająca' - na zakup kombajnu - ramka zostanie usunięta !!! Bardzo mądze ktoś zauważył - , że funkcja MOD-a powinna być w interesie graczy i ewentualnie producenta !!!

janafarm lubi to.
  15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

szalonysałciarz, sądzę, że nie zostanie wycofana.

EDIT:
    ars4265, kolejny post również usunęłam i zgodnie z Regulaminem nakładam punkty karne:

2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę

Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.

Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.

Kara:
    11 - 51

16. szalonysałciarz

szalonysałciarz Czeladnik forum

dziękuję bardzo - polityka jest taka -nie dyskutować !!!? a co mogę sobie zrobić z 'temy' punktamy karnymy ???

bazyl2211 lubi to.
  17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

proszę bardzo świeże informacje, ku Waszemu zadowoleniu sądzę >klik<

_Grani_ lubi to.
  19. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Jak to usunąć? Nazywanie wprowadzonej zmiany "poprawką" to jakiś żart, pzrecież to utrudnienie a nie ulepszenie.

20. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zapraszam do ogłoszenia które podała TL_Mouse w swoim poście. Jak klikniesz na napis klik zostaniesz przeniesiony do odpowiedniego postu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.