Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Klemania, 11 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Klemania

Klemania Okazjonalny autor

Widziałam przed chwilą wątek o pnączu, który został dość szybko zamknięty. U mnie pnącze działało dobrze, gdy u innych były problemy, ale tera już nie działa. Zdarzyło mi się też kilkakrotnie, że kliknęłam na pnącze a pokazała mi się leśna polana. Za pierwszym razem myślałam, że to ja coś kliknęłam niedokładnie, ale się powtórzyło. Więc chyba z pnączem nie jest wszystko w porządku.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wątek na temat pnącza został zamknięty na życzenie jego Autora. Jeśli już widziałaś tamten temat to większość wypowiadających się Graczy nie ma problemów z Cudownym pnączem, poza tamtym tematem też nie ma żadnych zgłoszeń. Proponuję na początek zapoznać się z poradnikiem i zastosować do wszystkich jego wskazówek : >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<.

Po zastosowaniu się i ponownym zalogowaniu do gry sprawdź proszę czy wszystko jest w porządku i daj znać.

3. Klemania

Przelogowanie się tylko powoduje, że pojawiają się gałązki do zebrania, a to z leśną polaną zdarza się rzadko, co oznacza, że chyba jeszcze nie wszystko z pnączem jest w porządku.

4. SMOD_Atena

Być może wylogowanie i ponowne zalogowanie nie wystarczy, lecz trzeba jeszcze wyczyścić pamięć przeglądarki, usunąć ciasteczka cookies i flashowe oraz sprawdzić czy wtyczka Adobe Flash Player jest aktualna, być może wymaga aktualizacji bądź reinstalacji. Wszystko opisane jest w poradniku, do którego link podałam wyżej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Klemania

Wszystko mam aktualne i wyczyszczone. Cielawi mnie tylko czy jeszcze ktoś ma problemy z pnaczem cz już tylko ja zostałam

6. SMOD_Atena

Jak widzisz nie ma innych zgłoszeń od Graczy i wygląda na to, że tylko u Ciebie coś jest nie tak. Wydaje mi się, że najlepiej będzie jak jeszcze raz zapoznasz się z poradnikiem, do którego link podałam w pierwszym poście i powtórzysz wszystkie standardowe czynności. Proponuję również sprawdzić na innej przeglądarce jak zachowuje się Cudowne pnącze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Klemania

Ok, można zamknąć

8. SMOD_Atena

Skoro można to zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.