pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika golden170, 13 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. golden170

golden170 Forumowy żółtodziób

czy jest pnącze które daje chitnej

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jest taki rząd, był do zdobycia w evencie "Farmerskie gryzmoły " >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. żółtnica

żółtnica Czeladnik forum

Dlaczego nie odblokował się rząd na pnączu po wygraniu z koła wszystkich strachów na wróble?

4. SMOD_Atena

żółtnica, a czy jest gdzieś informacja, że ostatni strach z kolekcji został już wprowadzony do gry ? Nie ma takiej informacji ponieważ Magiczny strach na wróble był kolejnym ale jeszcze nie ostatnim.
    Na przyszłość jeśli będziesz mieć inne pytanie od pytania jakie zadał Autor tematu, to otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.

golden170, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. żółtnica

żółtnica Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź,nie mam więcej pytań.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

żółtnica, cieszę się że wszystko jest już dla Ciebie jasne. :)

Czy Autor/Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania? :)

7. żółtnica

żółtnica Czeladnik forum

Jeszcze raz dziękuję,tak to jest jak czyta się niedokładnie!Więcej pytań nie mam.:oops:

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

9. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

A ja mam pytanie też dotyczące pnącza - dostaję z jednego z nich skrzynkę z narzędziami i nie bardzo wiem gdzie mam jej szukać , bo w pasku nie mami w stodole też nie .

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

_Tomek94_, skrzynki z pnącza o którym piszesz możemy otworzyć w inwentarzu -> przedmioty specjalne, w zakładce "Towar konsumpcyjny" :)

golden170, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

11. -Gocha50-

-Gocha50- Forumowy żółtodziób

kiedy można dokupić brakujące gadżety ??

12. SMOD_Atena

-Gocha50-, jeśli masz na myśli brakujące itemy na pnącze, to tylko na niektóre rzędy zdarzają się wyprzedaże itemów. Znajdziesz je tutaj : >>>klik<<<.
    Decyzje o tym kiedy i na jakie rzędy będzie wyprzedaż itemów podejmują twórcy gry i kiedy ma mieć miejsce taka wyprzedaż, na forum zostaje zamieszczone Oficjalne Ogłoszenie, zapraszam do ich śledzenia : >>>klik<<<.
    Na przyszłość jeśli będziesz mieć inne pytanie od pytania jakie zadał Autor tematu, to otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.
    Autor odpowiedź na swoje pytanie otrzymał, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.