Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 30 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Wykonałem całe zadanie z kukułkami i w ostatnim zadaniu jak to bywa było pnącze,niestety na pnączu które dostałem są inne ozdoby do wstawienia niż te które zdobyłem w tym zadaniu np, na pnączu należy wstawić-kukułcza mama II ....a w zadaniach które wykonałem tej mamy nie ma-może mnie się coś pomieszało dlatego chciał bym prosić o odpowiedź

2. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Witaj, przejrzyj sobie PORADNIK dotyczący eventów z kukułkami i tam znajdziesz odpowiedź ;)

Wszystkie stare misje z kukułkami są obecnie dostępne w spółdzielni, więc i itemki zdobędziesz ;)

3. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Faktycznie-trochę dużo teraz tych misji i trochę mi się pomieszało ale to fajnie może mi się mieszać,nie jest nudno bo jest co robić a na "modów" zawsze mogę liczyć-dzięki za odpowiedź,pozdrowionka

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

VELOCI_RAPTOR, dziękuję za pomoc i podanie poradnika.

A skoro Autor więcej pytań w temacie nie miał,to domyślam się że wszystko jest jasne i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.