Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szyszkowata7799, 7 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szyszkowata7799

szyszkowata7799 Czeladnik forum

Hej, mam takie pytania; Wreszcie udało mi się zrobić zadanie z cudownym pnączem. 1.Czy te przedmioty, które wcześniej wygrałam w zadaniach eventowych ( ustawiłam w ogrodzie ozdobnym) można jakoś przenieś na chmurki na pnączu?
    2. Czy na chmurkach mogę ustawiać przedmioty gdzie chcę, czy tylko z danego eventy w jednym rzędzie?.
    3. Czy wcześniej wygrane rzędy cudownego pnącza w eventach są dostawione czy przepadły?
    4. I gdzie znajdują się te wszystkie naklejki wygrane w eventach?
    Troszkę tych pytań, ale dla mnie to nowość. :);)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    1. Itemy wygrane w eventach z reguły są potrzebne na rzędy również wygrane w tych eventach.Jeśli wcześniej zdobyłaś w eventach rzędy na pnącze i potrzebne na chmurki itemy,a postawiłaś je w ogrodzie ozdobnym,to teraz musisz usunąć z ogrodu ozdobnego,znakeźć odpowiednie rzędy i postawić itemy na odpowiednich chmurkach.
    2.Na niektórych rzędach możesz postawić dowolne itemy o odpowiedniej wielkości,a na niektórych tylko te,które były do zdobycia w danym evencie.
    3.Wszystkie zdobyte rzędy przed odblokowaniem,zostają dopisane do konta i będą dostępne po odblokowaniu Cudownego Pnącza.
    4.Naklejki zdobyte z misji i eventów,znajdują się w Albumie kolekcjonerskim.

Cudowne Pnącze :>>>KLIK<<<

Rzędy eventowe : >>>KLIK<<<

Album kolekcjonerski : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. szyszkowata7799

szyszkowata7799 Czeladnik forum

Bardzo dziękuje za pomoc. Przeczytałam i zrobiłam. Udało się. Pozdrawiam :):):)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest już jasne temat zamykam. :)
    Życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.