Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Nelaa50, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Wiem, że pewnie wszyscy farmerzy mają pnącze, ale ja ze względu na dłuugą przerwę w grze JESZCZE go nie mam :) I stąd moje pytanie... Bo żeby dostać pnącze trzeba zrobić misję w spółdzielni i doszłam do momentu, kiedy muszę kolorować nietoperze.. Tylko, że nie mogę. Czy ktoś wie, którą misję muszę ukończyć, aby móc hodować nietoperze?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Nelaa50 aby móc kolorować nietoperze w oazie należy w Sklepie Jacka w czasie trwania Pelni Księżyca w zamian za mroczne roslinki odblokować możliwość hodowli.
    >>TU<<
    o tym poczytasz :)

Czy autor ma jeszcze jakieś pytanie?

3. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Ojej, dziękuję bardzo za tak szybką odpowiedź, dłuugo szukałam tej informacji, a to takie proste :oops: Nie mam więcej pytań, miłego wieczoru na farmie :)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam, miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.