Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosiagosia60, 27 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Proszę o wyjaśnienie.W poradniku do obecnego eventu jest napisane:Co 48 godzin z pnącza otrzymamy:
    - 120 TPD x lvl
    - przez 30 minut o 15% większą szansę na uzyskanie narzędzi ze zwykłych pól

Na pnączu możemy postawić dowolne przedmioty (z wyłączeniem ulepszenia i dekoracji) o wymiarach 1x1, 2x2 i 1x2. A po zakończeniu eventu i ustawieniu rzędu jednemu z graczy wyświetla się tak:[​IMG] To co to jest?Błąd wyświetlania czy błąd w opisie eventu?

2. Dziękuję dopytam o to :)
    Ale proszę o trochę cierpliwości bo muszę się do kogoś dopukać :)

est-orka lubi to.
  3. gosiagosia60

Ok,wiem,że wcześnie rano jest. Edycja: Zmień może tytuł na pnącze właśnie,bo to moje TPD może nic graczom nie mówić i więcej dubli się będzie za chwilę pojawiało.

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2015
    MOD_Kleopatra lubi to.
  4. Wysłałam zapytanie czy to jest błąd wyświetlenia czy błąd w poradniku jak się czegoś dowiemy to ktoś tutaj odpowie ok ??:)

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)

Dodam jeszcze, że nie tylko PD zostało zmienione, ale też czas aktywacji rzędu.... teraz jest tak:

blazers, Agata00755 oraz MOD_Kleopatra lubią to.
  6. Dziękuję Oreczko o to też zapytam :)

Edycja

Gosiu zrobione:) tytuł zmieniłam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 marca 2015
    gosiagosia60 i est-orka lubią to.
  7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

A dziś będzie to już wiadomo ? bo jeśli daje PD miast TPD to raczej odpuszczę ten event

8. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Problem z pnączem jest już zgłoszony.
    Dziękujemy za czujność ;)

QQRYQ333 tak szybko jak to tylko możliwe...ale przecież wiesz o tym ;)

9. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Nie bardzo :sleepy:
    Wiem że masz BA na początku ale wolałbym aby zapewniła mnie o tym TL lub Pan na którego czekam od dawna (ten od lajkowania OO:p - boshexD)

10. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

Rafale no wiesz dali ciała,teraz zastanawiają się jaką ciemnotę nam wcisnąć
    nie damy się my farmery naród czytaty i pisaty
    pozdrawiam
    no to czekamy na wyjaśnienie!!!!!!!!!

.Farmeria. i blazers lubią to.
  11. gosiagosia60

U Niemców już jest info o naprawieniu pnącza-daje jednak TPD,tak,jak miało być xDhttp://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/wolkenlinie-comic8-event.22056/#post-784630 W tłumaczeniu wujaszka,głupio brzmi,więc w skrócie :"problem został naprawiony"W wątku eventowym gracz polny gryzoń napisał,że jemu prawidłowo nalicza,więc można kłódkę założyć.Pozdrawiam.

-norbijas- i blazers lubią to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie dziękuję i na życzenie Autorki temat zamykam.Również pozdrawiam i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.