Pnącze.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 20 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dlaczego u mnie na farmie pnącze się tnie np. mam rząd który zbiera się co 8 godzin zbierałam rano przed godziną 8 to powinnam go tez zebrać o 16 niestety jest już prawie 17 i nadal nie mogą go zebrać chyba,że się prze loguje. Druga sprawa to miało być pnącze naprawione,że jak wchodzę do gry to powinno być od rzędu 1 jak dawniej,a nie jak jest teraz na którym rzędzie zostanę to po wejściu go mam.

2. Zanim zadasz pytanie to się jednak przeloguj wtedy będzie wiadomo czy coś jest nie tak :)

A jeżeli chodzi o pnącze to z tego co pamiętam to nie było żadnego Ogłoszenia w tej sprawie więc na razie jest tak jak jest, mi to nie przeszkadza, musimy sobie jakoś z tym radzić przesuwając strzałeczkami :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie mam już więcej pytaniem i po perz logowaniu rząd zebrałam,ale to jest bardzo utrudniające. dziękuję i można zamknąć wątek. :)

4. Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.