pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika iza_79, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iza_79

iza_79 Książę forum

Podpowiedzcie jakie itemy można postawić na nowym pnączu z kalendarza adwentowego?

2. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

w FAQ jest mowa o dowolnym itemie 2-polowym... powinni napisac o wyjątku, ktorym jest plazowy klub (tego pnącze 'nie widzi')

3. iza_79

iza_79 Książę forum

no właśnie dlatego pytam. kupiłam to coś co wodę daje :D (ktoś kiedyś pisał, że trzyma to na pnączach) też nie pasuje. dlatego szukam podpowiedzi co kupić aby było ok

4. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

zbiornik na wode ma 1 pole a nie 2

5. iza_79

iza_79 Książę forum

widzę właśnie
    czyli z tanich itemów lub z zupełnie darmowych na pnączu nie postawimy nic.
    dzięki :)

6. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Ja mam postawione Zamek z piasku i Mały pomocnik Mikołaja - jakiś czas temu można było je dostać w prezencie:)

7. Graczom dziękuję pięknie za pomoc:) faktycznie na pnączu nie da się postawić itemu plażowy klub.
    Ale na to nie mamy już wpływu tak postanowili twórcy gry :)

picantinio2012 post usuwam bo jest zupełnie nie w temacie a na przyszłość jak chcesz o coś zapytać to załóż swój wątek i zadaj pytanie :)

Czy autorka ma jeszcze jakieś pytania ???

8. iza_79

iza_79 Książę forum

zamykamy :)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję i zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.