Pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika qubasko, 19 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

Dziś z cudownego pnącza ściągnąłem mumie a na jej miejsce chciałem postawić plażowy klub
    klikam na chmurkę gdzie chcę postawić plażowy klub otwiera mi się inwentarz gdzie jest tylko do wyboru mumie dlaczego tylko mumie?

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

3. qubasko

nie korzystałem z niego a n 100% siedzi w inwentarzu bo sprawdzałem kilka razy nawet stronę odswieżałem i nic

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jest to item, który można wykorzystać pięć razy, a potem staje się ozdobą. Możliwe jest, że to jest powód, że nie da się go stawiać na pnączu. :) Gdyby się dało go postawić, widziałbyś go w inwentarzu.

5. qubasko

item plażowy klub widzę w pasku i jest jeszcze nie wykorzystywany
    a na pnączu go nie widać na innych rzędach też go nie widać ani innych itemów
    małe itemy na jedno małe pole pokazuje wszystkie

6. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Nie wiem dlaczego,ale z tym itemem już od dawna są problemy i nie można postawić go na pnączu :( dlatego też nie masz go w inwentarzu do wyboru :)

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jak go nie ma w możliwościach wyboru na pnącze, to nie da się go postawić, musisz wybrać inny item :)

8. -goonia-

-goonia- Forumowy żółtodziób

oki można zamykać

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja jednak zaczekam chwilę na Autora wątku... 8)

10. qubasko

Bardzo dziękuję za odpowiedzi i miłego dzionka życzę
    można zamykać

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.