Pnącze z Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika hp25, 6 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jak oceniasz event Na ryby!?

1. Pozytywnie, świetny pomysł

6 głos(ów)
    31,6%
  2. Pomysł dobry, ale wykonanie fatalne

1 głos(ów)
    5,3%
  3. Pomysł dobry, wykonanie może być, tylko powinno pnącze byś po konkretnej ilości połowów

4 głos(ów)
    21,1%
  4. Losowość ryb powinna być bardziej zależna od trafności i przy dokładnym strzale nie powinno być płot

7 głos(ów)
    36,8%
  5. Pomysł fatalny, ale wykonanie super

0 głos(ów)
    0,0%
  6. Cały event był zły

1 głos(ów)
    5,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hp25

hp25 Forum Pro

Ocena eventu Na ryby!
    Dodaj swoją ocenę i w miarę możliwości komentarz.
    Pozdrawiam.

2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Oceniam pozytywnie za pomysł i wykonanie. Lubię losowość, a skoro nie musiałam siać to .... darowanemu w paszczę nie zaglądam i biorę co los podrzuca. Ryby dały co chciały. Na resztę zapracuję.

Anhedrea i Mariolka7214 lubią to.
  3. malina080870

malina080870 Zaawansowany

chetnie ocenie hp25 ale czy w 3 punkci chodzi ci o samo pnacze czy pnacze plus Itemy?
    w/q FAQ pnacze bylo i tak gwarantowanie, oswiec mnie prosze
    ;):)

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

to gdzie sie wcelowało było losowe totalnie, a tak nie powinno byc...
    powinna byc mozliwosc uzyskania pnącza i itemow na nie dla kazdego, pozniej ewenutalnie dodatkowe itemy... mi niestety zabrakło jednego ;/

amdep lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Od pierwszego dnia eventu jest temat do rozmów na jego temat. Tam Gracze na bieżąco zamieszczają swoje spostrzeżenia oraz opinie pozytywne jak i negatywne. Wszystkie te komentarze na bieżąco są przekazywane odpowiednim osobom. Temat nadal jest otwarty, więc zapraszam tutaj : >>>klik<<<, a ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.